意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 25|主題: 153375

[大埔區] 請問大埔往鰂魚涌之方法

男爵府

國民生產總值:5891

請問大埔往鰂魚涌之方法

請問有冇人知大埔到鰂魚涌除咗地鐵外
仲有冇車可到????

男爵府

國民生產總值:9185

Re: 請問大埔往鰂魚涌之方法

如果係返工時間... 朝早太和有兩班村巴出去... 經省躬草堂, 李福林, 大元村, 富善同廣福村。

大宅

國民生產總值:2684

大埔中心74x到大老山隧道轉682可到鰂魚涌。
Good parents give their children Roots and Wings. Roots to know where home is, wings to fly away and exercise what's been taught.

男爵府

XXMaMa
請問你知唔知車程大約要幾耐????

別墅

國民生產總值:898

If not office hour, it takes less than 1 hour.

男爵府

jwong888
唔該晒你呀

別墅

國民生產總值:621

Re: 請問大埔往

想問 , 去測魚涌的村巴會否經天后?
我如何可知此村巴更多資料? eg 幾點有車?
ths

大宅

國民生產總值:3667

請問係太和邊度上車? 朝頭早幾點有車?

或者邊度可以搵到有關資料?

唔該!

sheeta 寫道:
如果係返工時間... 朝早太和有兩班村巴出去... 經省躬草堂, 李福林, 大元村, 富善同廣福村。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.