意見反饋
義工

自由講場 今日: 302|主題: 1005275

地利亞(協和)校
該用戶已被刪除

地利亞(協和)校

大宅

國民生產總值:2735

Re: 地利亞(協和)校

我黎報到 , 我係96-97年度會考生, 97-98年到(美孚校) 讀中六, 98-2000年在太古分校做文員, 所以對呢間學校好有歸屬感!! :wink:

大宅

JennyKwok 寫道:
我黎報到 , 我係96-97年度會考生, 97-98年到(美孚校) 讀中六, 98-2000年在太古分校做文員, 所以對呢間學校好有歸屬感!! :wink:

sorry! 我寫錯年份, 應該係86-87年度會考生, 87-88年到(美孚校) 讀中六, 89-2000年在太古分校做文員至真!!

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:7578

我91到98都係度讀

大宅

國民生產總值:3695

醒目開學勳章

哈哈!!!, 我係89-94.... 係度讀

大宅

我個時負責過訓導處及圖書館!!

男爵府

國民生產總值:9546

我都讀過太古城果間1年, 當年見過姚正菁, 郭富城...........
姚正菁成日眼ber ber, 唔順超..........當年應該係1983年,
[quote]

sorry! 我寫錯年份, 應該係86-87年度會考生, 87-88年到(美孚校) 讀中六, 89-2000年在太古分校做文員至真!! [/quote]

大宅

bossmum 寫道:
我都讀過太古城果間1年, 當年見過姚正菁, 郭富城...........
姚正菁成日眼ber ber, 唔順超..........當年應該係1983年, [quote]
[quote]

sorry! 我寫錯年份, 應該係86-87年度會考生, 87-88年到(美孚校) 讀中六, 89-2000年在太古分校做文員至真!! [/quote][/quote]

d同事話張學友以前都係個度讀過一年中六, 但咩年份就唔知lu; 另外你記唔記得鄧國材老師, 教中文及中史, 佢係2000年個時生過癌, 宜家唔知點呢; 阮顯凡老師, 佢都係2000年退咗休lu, 宜家唔知點呢!!

男爵府

國民生產總值:9546

Jenny Kwok

我完全對你所提及既老師一D印象都冇既 ?-(
仲有, 我應該同你同年會考嫁, 我同你應該差不多年紀..............

男爵府

國民生產總值:8443

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

84-90年美孚女校

珍珠宮

國民生產總值:30256

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我係89年至94年嫁(協和校), 我記得訓度主任ms. kwok, 仲有朱sir, 好鬼惡架
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

珍珠宮

我記得Ms. Kwok仲好鍾意係自己間房食煙tim架

伯爵府

國民生產總值:16114

好媽媽勳章

我係月華校架, 不過好似86年, MS KWOK以前係月華校架, 後尾唔知點解去左協和校 可能夠惡啩
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

珍珠宮

嘩, ms. kwok個妝呀, 好鬼勁架, 唔知佢退左休未呢

大宅

國民生產總值:2239

畀面勳章

我舅父係協和校~~~~~~~

我係月華校之後去左荃灣校~~~~

大宅

我記得果時讀中一至中三有體育堂, 夏天我地會拉大隊去月華校游水架!!

大宅

國民生產總值:1268

hi 我係協和街 90年

珍珠宮

我以前協和校時仲要同其它外籍人仕一班tim架, 不過佢地都幾好玩架

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.