意見反饋
義工

想生BB 今日: 20|主題: 98701

一d先兆都無, 無啦啦bingo左???

複式洋房

國民生產總值:232

一d先兆都無, 無啦啦bingo左???

我正在努力中..., 仍在等bingo. 不經不覺已踏入第二個月喇!
在BK網中, 睇到好多sister的分享, 真係學到好多野.

現想知有無人係"一d先兆都無, 就無啦啦bingo左???"
因為有好多sister話臨bingo果幾日會feel到唔多舒服e.g.個肚扯下扯下/有d拮拮下/肚痛/胃酸多/頭暈...

我真係好想知呀 :-P

大宅

國民生產總值:1529

Re: 一d先兆都無, 無啦啦bingo左???

BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

國民生產總值:1026

我第一胎時因為係一個意外,
所以唔知係冇特別留意定真係冇,
總知就冇乜感覺,
直到過咗期都冇m嚟,
再有啲似感冒先懷疑自己有咗咋!

大宅

國民生產總值:1011

我第一個嗰陣時係冇先兆架,仲要係感冒箘入血,留e幾日,e院都驗唔到,有一日流咗1滴血我仲以為M黎,之後一日再流過,但隔咗2個月去照都照唔到,到照到e生話我知已經有5個幾多.....嚇咗我一跳

複式洋房

國民生產總值:232

多謝妳地回應

複式洋房

國民生產總值:258

我係一d先兆都無架!

禁止訪問

國民生產總值:450

大宅

國民生產總值:1034

Pinkgu:

我個朋友,佢因為突然暈低左兩次,去睇醫生,check到有左,仲要俾醫生罵呀!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.