跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

想請問英藝及珈琳n1...急

想請問英藝及珈琳n1那間校社比較好, 口碑如何呢? 急 thx

大宅

Re: 想請問英藝及珈琳n1...急

我剛在四月初報了珈琳n1, 都係因口碑好. 天水圍英藝口碑都唔錯. 至於元朗英藝, 聽聞將 天水圍英藝一些好老師轉過去, 打響過名喎!

公爵府

好媽媽勳章

我個囡囡係英藝讀緊n1全日班, 最初都報o左西菁街珈琳, 不過比較之下都係選擇o左英藝, 環境係其一我喜歡既, 而且英藝既老師, 姐姐好有愛心, 好錫小朋友, 現在囡囡讀得好開心, 好鍾意返學

大宅

chloemummum,

請問你囡囡係讀元朗0個間還是天水圍0個間?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

元朗 :mrgreen:
路人p
feebie 寫道:

大宅

唔知元朗英藝好,還是天水圍0個間好呢?

大宅

如果講校社, 一定係英藝好, 因為新同埋好靚

至於其他方面, 珈琳係一間比較長歷史既學校, 而且口牌都ok

元朗英藝就好新

pochi 寫道:
想請問英藝及珈琳n1那間校社比較好, 口碑如何呢? 急 thx

公爵府

好媽媽勳章

Feebie

我個囡囡係讀元朗英藝
feebie 寫道:

大宅

請問元朗同天水圍0個間有冇分別呢?邊一間好D架?
我諗住幫個囡報N1,星期一仲會見校長,但未知報邊間好。

公爵府

好媽媽勳章

feebie

元朗同天水圍各有長處, 元朗有部份老師係係從天水圍調過黎既, 因為我住元朗, 而且無參觀過天水圍嗰間, 所以俾o吾到意見你

feebie 寫道:

我諗住幫個囡報N1,星期一仲會見校長,但未知報邊間好。[/quote]

大宅

chloemummum 寫道:
feebie

元朗同天水圍各有長處, 元朗有部份老師係係從天水圍調過黎既, 因為我住元朗, 而且無參觀過天水圍嗰間, 所以俾o吾到意見你

feebie 寫道:

我諗住幫個囡報N1,星期一仲會見校長,但未知報邊間好。
[/quote]

唔該你先!

大宅

陪月勳章

THX...ALL...MA

首頁

尾頁

跳至