意見反饋
義工

想生BB 今日: 203|主題: 98667

想請教睇過吉叔既sister

民房

國民生產總值:23

想請教睇過吉叔既sister

請問如果我想sat睇吉叔,我可唔可以直接上佢診所果度排隊,如可以的話0800am可以攞到籌嗎?咁攞完係咪要直接係果度等,唔行得開???

同埋聽過其他sister講話要day3去睇,如day5仍可以去睇嗎??

請指教

複式洋房

國民生產總值:370

Re: 想請教睇過吉叔既sister

通常早上吉叔睇症個度會預留o的籌俾人早的去攞,吉叔實在太多人睇喇..不過如果你可以早去的話,可以試試的..我上次試過(平日)先係8:25分打去協x隆攞左個籌,跟住去佢地度攞到個籌就上吉叔度,個日算好彩,吉叔個o的籌仲未攞晒,咁我就即刻換左係協x隆個籌,輪早左好多呀
我係day3去睇的..睇左兩個週期..其實都諗緊仲睇唔睇好.. :wink:

男爵府

國民生產總值:9058

2018勳章

jacobcatcatcat:

我都係第2個cycle睇吉叔呀!
你睇左2個cycle後有無咩進展呀?點解可能唔睇呀?

民房

國民生產總值:29

吾好意思,我路過呀,所以不太清楚 '吉叔'。請問誰是'吉叔',聽落好似醫生是嗎? 請指教!! 謝謝!!

男爵府

國民生產總值:9058

2018勳章

loveforever:

係中醫師,好多bk sisters都睇佢.不過太多人睇,每次都等好耐...
呢個係佢既網頁:
http://www.laufungkut.com/profile.asp

民房

國民生產總值:29

littlecook

I see. Thank you!!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.