跳至

首頁
12345...21

尾頁

伯爵府

jshoppers 返左新貨la

靚靚

伯爵府

Re: jshoppers 返左新貨la

好型仔呀

侯爵府

bala

尋晚留夜訂左啦, 你地要訂都快啦, 好多冇size啦~~

子爵府

閉 la,我啱啱上左去睇,我又睇啱好多wor!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你地女仔就好啦..d衫好可愛丫..
但係男仔衫就 :tongue: 嬰兒果d駿駿又著唔落

別墅

月希,

咁你拿拿聲生個女出黎買衫囉

男爵府

所2我冇sai錢lor.......... :-(
Siao 寫道:
月希,

太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

FLORINDA 寫道:
所2我冇sai錢lor.......... :-( [quote]

Siao 寫道:
月希,

[/quote]

我仲2個添呀 :-( :-(

侯爵府

jenniferkwok 寫道:
閉 la,我啱啱上左去睇,我又睇啱好多wor!

我都係呀, 最後好好好好好忍手咁揀左3set, 但係都有9tee2褲啦...

男爵府

jenniferkwok 寫道:
[quote]
FLORINDA 寫道:
所2我冇sai錢lor.......... :-( [quote]

Siao 寫道:
月希,

[/quote]

我仲2個添呀 :-( :-( [/quote]吾好 :-( 吾好 :-(
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

子爵府

咁你錫返我la

唉我仲掙扎係買咩!不過我平時係澳門就好少好少買衫俾佢地!

伯爵府

stephenietam 寫道:
bala

尋晚留夜訂左啦, 你地要訂都快啦, 好多冇size啦~~
wa,您咁快手
我都知gala,實好快無貨,好多人吼住佢返新貨,不過我都吾係10分多野訂

伯爵府

jen.fa~您地訂5訂呀?
我早上次先訂左1仟幾ja :-(
琴晚問老公,佢話5關我事呀,您自己比錢la,不過一見到靚衫afonso歌d,佢話買la買la,問佢我歌d,佢又吾比人買 :evil:

侯爵府

BALA

有冇去到嬰兒(其他)呀, 有d一set4-5件先二千靚yen, 仲幾靚tim wor~~

民房

我想問可以係邊訂?

伯爵府

stephenietam 寫道:
BALA

有冇去到嬰兒(其他)呀, 有d一set4-5件先千靚yen, 仲幾靚tim wor~~
有呀,琴日睇左,勁抵呀

大宅

我想問 5件組, 即係哥個價錢有5件, 定係有5款揀咁解呀?
8個月囉!

伯爵府

shakiebinokay 寫道:
我想問 5件組, 即係哥個價錢有5件, 定係有5款揀咁解呀?
一set5件,$121 ja,要離做睡衣都抵

子爵府

5件組係一set有5件,好抵呀

bala
我會訂,我依家finalize緊,今次已經忍得住d,好幾樣都cross out左 la!

唔知今晚先落order怕唔怕無哂貨呢!我次次落order都會最後有d無貨!落個時佢有架wor,到最後就send email黎話無!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Siao 寫道:
月希,

哈...哈...咪搞...要生一早生左啦....
生女會破產的

首頁
12345...21

尾頁

跳至