意見反饋
義工
[2007年] 餵奶Bra

別墅

國民生產總值:721

餵奶Bra

你地買左餵奶Bra未呀?唔知幾時買好,又驚到時size唔對。想試下餵人奶,但係怕餵唔到...... 係咪點都要買定兩三個好D呢?
係邊度買會平D呀?同埋邊隻排子會好用呢?

大宅

國民生產總值:1456

Re: 餵奶Bra

我係motherworld買,我買時做緊買1送1.你可以去睇下.

複式洋房

國民生產總值:174

咁大約幾錢左右呢?
eneri 寫道:
我係motherworld買,我買時做緊買1送1.你可以去睇下.

別墅

幾時買架?
eneri 寫道:

大宅

國民生產總值:1033

Me2, 2月個時我晌歐歐美妮, 010同motherworld做買一送一時各買左2個, 約$90-120/each, 佢地會識得同你預size架喇, 呢排呀B開始頂上個胸,帶開個D好辛苦, 所以我依家都帶緊mamaBra!

子爵府

國民生產總值:10621

bu 寫道:
你地買左餵奶Bra未呀?唔知幾時買好,又驚到時size唔對。想試下餵人奶,但係怕餵唔到...... 係咪點都要買定兩三個好D呢?
係邊度買會平D呀?同埋邊隻排子會好用呢?

恆豐中心地鐵出口上一層,電梯側. 有間賣內衣專門店. 有孕婦un un同除扣bar bar好平. 啲un un質地好舒服, 仲好過我去010買果啲$5x-$7x/條嘅un un. 另外bar bar我都有買, 不過未開始帶, 因為無慣著呢種孕婦bar :lol:

un un $25/2 條
bar bar $39.9/個

我都要去買過啲bar bar, 因為之前買咗有托. 啲醫院姑娘就話唔好用托, 因為怕阻塞乳線會無奶. 所以要買過. 我見呢間野都幾經濟, 值得同大家分享下.

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

複式洋房

國民生產總值:481

我想問下六甲村個隻牌子好唔好呀,不過都要12x元個,都幾貴,同埋係咪一定要買呢,買幾多個到呀?

別墅

我又係唔知買幾多好.....
諗住買住兩至三個,唔好咁貴既,因為始終唔知自己餵唔餵到嘛!
bbeatrice 寫道:
我想問下六甲村個隻牌子好唔好呀,不過都要12x元個,都幾貴,同埋係咪一定要買呢,買幾多個到呀?

複式洋房

國民生產總值:174

babycam:
咁呢間野叫咩名呀?等我都要去睇下先~~
thanks~
babycam 寫道:
[quote]
quote]

恆豐中心地鐵出口上一層,電梯側. 有間賣內衣專門店. 有孕婦un un同除扣bar bar好平. 啲un un質地好舒服, 仲好過我去010買果啲$5x-$7x/條嘅un un. 另外bar bar我都有買, 不過未開始帶, 因為無慣著呢種孕婦bar :lol:

我都要去買過啲bar bar, 因為之前買咗有托. 啲醫院姑娘就話唔好用托, 因為怕阻塞乳線會無奶. 所以要買過. 我見呢間野都幾經濟, 值得同大家分享下.

子爵府

國民生產總值:10621

annettelau 寫道:
babycam:
咁呢間野叫咩名呀?等我都要去睇下先~~
thanks~[quote]
babycam 寫道:
[quote]
quote]

[/quote]

Sorry! 我唔記得叫咩名 不過好易搵到.

孩子是腳,教育是鞋!
幸福就像空氣,無形無質,浩然充塞於天地之間。
你會珍惜空氣嗎?
只有你揹著氧氣筒在深海裡潛水,看著空氣一點一滴耗盡時,你才會知道空氣的可貴。

大宅

國民生產總值:3942

我都買左2個la,係朋友見到有特價幫我買o既,
係袋安芬架,@$85~

我家下9唔9都有帶架,因為我又係頂住個胃,
帶呢d會舒服d!

別墅

國民生產總值:800

wing2003:
請問你買個bra係係邊間袋安芬買架?
wing2003 寫道:
我都買左2個la,係朋友見到有特價幫我買o既,
係袋安芬架,@$85~

我家下9唔9都有帶架,因為我又係頂住個胃,
帶呢d會舒服d!

大宅

國民生產總值:3942

yan826bb,

sorry呀~我都唔知邊間呀,係我個fd係天水圍幫我買架,
好似係特價場定點架!!

珍珠宮

國民生產總值:36043

d餵奶 bra其實係產前產後都用得架, 我果d上一胎喺010買, 好貴又成日跌bra帶 不過就我由兩三個月開始要用啦, 因為平時果d bra真係好逼著得好辛苦 著餵奶bar就舒服好多 :lol:

其實d餵奶bra都好多地方有得賣, 賣孕婦用品or bb用品嘅地方就會有

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.