跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: join 0611 媽媽會

cheukwing媽咪、jackiemancy、anaBB、littlecar ...
麻煩你地俾e-mail 俾我入埋丫...
(如果呢度唔方便..pm 我都得架)

新 join <0611樂b會> 的媽咪..
麻煩您地...我需要的資料如下: (唔該晒)

網名
媽媽名
BB 名
住區
E-mail (呢個尤其重要)
醫院
開刀 / 順產
週數
預產日期
出生體重

複式洋房

網名 casa_mami
媽媽名 Ivy
BB 名 Casa Cheung
性別 M
出生日期 25 Nov 2006
住區 TKO
E-mail (呢個尤其重要) [email protected]
醫院 UCH 順產
週數 38wk6days
預產日期 3 Dec 2006
出生體重 2.315kg

子爵府

畀面勳章

Wellcome la......

男爵府

我唔知自己算唔算已經join左呀, 我之前有提供資料, 請問點先知呀?

大宅

click here

如果都係見唔到自己個大名..
pls 俾 1 week 的時間俾我 ...
(可能我又坐緊監)

MMLCY 寫道:
我唔知自己算唔算已經join左呀, 我之前有提供資料, 請問點先知呀?

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

原來我已經係member啦!唔詃晒!

大宅

Suki,

請加入我的資料:

網名: n/a
媽媽名: Vivian
BB 名: 愷謙
出生日期: 1 Nov 06
住區: 新蒲崗
E-mail (呢個尤其重要): [email protected]
醫院: 浸會
開刀 / 順產: 開刀
週數: 39
預產日期: 7 Nov 06
出生體重: 3kg

Thanks!

Vivian

大宅

Hi Suki_pang,

我覺得你講野都幾搞笑, really like it

別墅

Suki_pang,
唔知我算唔算入咗呢???

大宅

su-bebe,

咁你有無o係我通緝名單裡面丫?? (講笑講笑)

想知自己係咪已經入左<0611樂b會>,
方法好簡單....click here

別墅

嘻嘻,入咗啦,thanks

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Hi 你地好呀! 我的資料如下:

網名 : Meiling222
媽媽名 : Camy
BB 名 : 諾恆
出生日期 : 15/11/2006
住區 : Ho Man Tin
E-mail : [email protected]
醫院 : 廣華
順產
預產日期 : 13/11/2006
出生體重 : 3.35 kg

複式洋房

原來我都入咗會啦 ~ 唔該晒 !!!

大宅

suki_pang

唔洗出通緝名單咁嚴重呀!

巳經PM咗俾你o拉!

星期日見啦

大宅

Suki,

唔好意思, copy&paste error, 我是順產的,

Vivian

民房

hello maggieman
1.我都想join 呀! 要點先join 到呀!
2.另外, 我見你板面的bb有個logo 點先可以加logo 呀! 我現在還未懂得放想呀! 你又放左好幾張bb相在下方,又點放架,好羨慕你個板面咁正呀!
3.我又想問什麼是pm 呀! 因我見好多媽咪都話我pm你la.
4.我又想問呢,我又想做襟張,如何做呀!
5.有冇人做郵票呀,我有個朋友媽咪做左, 我之前見到有媽咪話做的,但之後我離開左一段日子,又冇收到消息所以冇做到呀,我想做郵票,可以點呀.

唔好意思有咁多問題,但我見你好好呀,什麼都回應及你好似乜都知,所以問你呀,希望你唔好話我煩,解答我問題la.

:-(

大宅

1.我都想join 呀! 要點先join 到呀!
=>只要你在留言版頂<<0611媽媽會>>入去留低詳細資料,秘書姐姐suki_pang就會自動幫你加左入0611樂b會架啦!!

2.另外, 我見你板面的bb有個logo 點先可以加logo 呀! 我現在還未懂得放想呀! 你又放左好幾張bb相在下方,又點放架,好羨慕你個板面咁正呀!
=>你只要send一張原size相e-mail到 [email protected],我就會幫你bb相加上logo後再send回比你^^

3.我又想問什麼是pm 呀! 因我見好多媽咪都話我pm你la.
=>pm係指私人訊息,在每個留言既右下方就會見到,click落去就係留言者既pm,所以選中要send pm比邊個至click落去開pm留言比人啊!!

4.我又想問呢,我又想做襟張,如何做呀!
=>你先排名在報名訂製上,再send相到happybs既mailbox,列明訂製6cm 定4cm襟章,加logo定加名,所有詳細訂製資料一齊send黎,到整好會通知你過錢,你可以選擇郵寄比你的,e-mail上加埋地址給我就可以了!!

5.有冇人做郵票呀,我有個朋友媽咪做左, 我之前見到有媽咪話做的,但之後我離開左一段日子,又冇收到消息所以冇做到呀,我想做郵票,可以點呀.
=>暫時0611呢邊無呢個group order,sorry呢!!

唔好意思有咁多問題,但我見你好好呀,什麼都回應及你好似乜都知,所以問你呀,希望你唔好話我煩,解答我問題la.
=>唔煩!!我知道既都會盡量回答 唔洗客氣!!

首頁

尾頁

跳至