嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

惠康買嬰兒產品加5蚊換pampers 4條裝o既輕鬆穿呀!

o岩就去買啦....

大宅

Re: 惠康買嬰兒產品加5蚊換pampers 4條裝o既輕鬆穿呀!

我頭先去睇黎,
屈臣氏都有, 不過佢已經改左名, 唔再叫輕鬆穿, 而家係叫學步寶寶啦....

別墅

Re: 惠康買嬰兒產品加5蚊換pampers 4條裝o既輕鬆穿呀!

sweetiecoco ,
邊間?我揾唔到,謝

大宅

上水火車站附近o既都有啦...你可以打電話去惠康問下先, 我諗都係做全線架...

男爵府

請問我BB現著PAMPERS合身好動(紫色包裝舊裝)M SIZE, 他應著什麼SIZE的pampers o既輕鬆穿?
THANKS

我已打電話去惠康留了3包XL.

大宅

佢地係同一個系列, 我諗你都可以著m碼 o既, 不過唔好買咁多囉

男爵府

唔該晒!!!!
我又想請問他應著Huggies Pull.Ups褲仔 L or XL size?
THANKS!! :lol:
因我訂了一箱L 和XL size.

大宅

大碼都夠嚕....
lingling787 寫道:
唔該晒!!!!
我又想請問他應著Huggies Pull.Ups褲仔 L or XL size?
THANKS!! :lol:
因我訂了一箱L 和XL size.

大宅

唔單只惠康,屈臣士都有架~~

大宅

請問你知唔知o向屈臣氏係點樣換法呀?
callycms 寫道:
唔單只惠康,屈臣士都有架~~

大宅

lingling787 寫道:
請問我BB現著PAMPERS合身好動(紫色包裝舊裝)M SIZE, 他應著什麼SIZE的pampers o既輕鬆穿?
THANKS

我已打電話去惠康留了3包XL.

我個仔之前著m碼(紫色)時,
用過輕鬆穿m碼和L碼,
我認為輕鬆穿m碼比較緊小,
所以可以選輕鬆穿L碼 :wink:

男爵府

真的唔該晒各位ma ma的資料.
我還驚會買得太細會著唔落.

男爵府

係唔係咩size都係$5 4條? 有無限制每次可以換幾多?

大宅

佢話每張發票計, 可以換一包
我同事佢買5樣野, 就換左5包...

禁止訪問

複式洋房

今日見到萬0都有得換購呀,我換左6包,返到屋企同囡囡試穿,發現同以往的不同,size大條左,腰圍大d,脾位有大d,又薄d,2個鐘後囡囡開大大,竟然漏c, 有無攪錯,係脾位漏。 好彩都係幾包仲差過健力士(個人認為)。多口講句,買比bb試下先,唔好用幾平都係假。大家試下先la。

大宅

我相信都係中國貨黎, 因為已經改名叫做學步寶寶
bearbear325 寫道:
佢係邊度做嫁? 會唔會又係中國做嫁?[quote]
sweetiecoco 寫道:
佢話每張發票計, 可以換一包
我同事佢買5樣野, 就換左5包...
[/quote]

複式洋房

我今日放工去左惠康買, 仲有幾箱剩. 竟然比我搵到'made in japan'既輕鬆穿(唔係學步寶寶!), 我仲多口問個cashier, 問佢可唔可以買多幾包, 佢話可以! 我同媽咪掃左7包, 買左4樣bb野咋.

bearbear325 寫道:
佢係邊度做嫁? 會唔會又係中國做嫁?

大宅

等我明早都去睇下有無先~

大宅

係我樓下個間比我1次換5包
我買$8.9濕紙巾就可換5包
我換左10包L...10包XL....有20包濕紙巾
有排用
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

首頁

尾頁

跳至