跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 【【0611家庭日gathering繳費情況】】

maggie,

留左我個手電係你PM樹

大宅

請參加人仕不要自行加上"paid"
日期: 2007-5-20 ( Sun )
地點: 西貢科技大學(舊邵氏片場油站入口)
人數: 只限20個家庭(先到先得)
價錢: Adult will be at $80 Net per person/ Kids will be at $50 Net per person(一歲以上則作小童計)
形式: 自助餐(It included unlimited drinks)
自助餐時間: 12:00pm-3:00pm
節目: 抽獎/ 自助餐完畢後家庭攝影(因場地景一流,適而bb一家取景拍照)
泊車: 頭兩小時每小時$10,第三小時開始每小時$50
當日所有參加家庭而駕車的泊車服務如下:
1.cafe會提供兩小時free parking
2.兩小時後需

大宅

好呀!!我都留比你先 !!你可以CALL我
Dr.Mickey 寫道:
maggie,

留左我個手電係你PM樹

大宅

maggieman,

你做事真係..."均真" O既O者....
(的確會係一個身教的媽媽.. )

maggieman 寫道:
於4月22日落了訂,收據如下:

大宅

因為唔係細數目,都係大家辛苦搵番黎既錢,所以清楚D比參加睇到已經落左DEPOSIT.咁大家家安心D,明白個去向.
suki_pang 寫道:
maggieman,

你做事真係..."均真" O既O者....
(的確會係一個身教的媽媽.. )

[quote]
於4月22日落了訂,收據如下:
[/quote]

大宅

收齊錢啦~~~~~好野~~~~!!
日期: 2007-5-20 ( Sun )
地點: 西貢科技大學(舊邵氏片場油站入口)
人數: 只限20個家庭(先到先得)
價錢: Adult will be at $80 Net per person/ Kids will be at $50 Net per person(一歲以上則作小童計)
形式: 自助餐(It included unlimited drinks)
自助餐時間: 12:00pm-3:00pm
節目: 抽獎/ 自助餐完畢後家庭攝影(因場地景一流,適而bb一家取景拍照)
泊車: 頭兩小時每小時$10,第三小時開始每小時$50
當日所有參加家庭而駕車的泊車服務如下:
1.cafe會提供兩小時free parking
2.兩小時後需

大宅

maggieman,

我又有問題喇...

怕唔怕好似上次gathering 咁..
多左個人黎又唔俾$$ 呢??

大宅

恭喜恭喜

收齊錢啦~~~~~好野~~~~!!

伯爵府

希望唔好再出現啦, 大家要誠實d好

maggieman,

我又有問題喇...

男爵府

係la, 唔好要攪手嘔突~~ .

vf2006 寫道:
希望唔好再出現啦, 大家要誠實d好

[quote]
maggieman,

我又有問題喇...

[/quote]

大宅

今次唔會架啦,因為一個家庭一張台,我list晒係floorplan有幾多大人同小朋友坐邊張台,一多左人就一睇就知,同埋今次我一定早到呀 做埋帶位,隨左有4張大台會有兩個家庭坐埋外,其餘都一定一個家庭一張,咁就清楚d呀!!同埋大家d行理唔會因為放左係椅上而小左個位比人坐 皆因~~~ 你自己用黎放晒野,無位坐既就只有你自己個家庭會影響到呀 hehe~~~~~

大宅

嘩, 辛苦晒你喇, maggie, 又要做埋帶位tim..hehe !! 

大宅

因為張floorplan係我到麻 !!
或者到時有媽媽早到都可以幫手!!
緊張媽媽大師 寫道:
嘩, 辛苦晒你喇, maggie, 又要做埋帶位tim..hehe !! 

首頁

尾頁

跳至