意見反饋
義工

派對情報 今日: 0|主題: 10733

請問各位知不知有沒有HELLOKITTY主題地方可開生日會!

大宅

國民生產總值:1582

好媽媽勳章

請問各位知不知有沒有HELLOKITTY主題地方可開生日會!

我囡囡快1yr生日希望同她開一個人生第1次生日會,留美好回憶!就算不是hellokitty主題,有其他好題議都可分享。

民房

國民生產總值:70

Re: 請問各位知不知有沒有HELLOKITTY主題地方可開生日會!

好丫, 我個洋洋遲d生日都想搞番個生日會, 請大家幫幫手
洋洋是上天賜給我們最好的禮物

珍珠宮

國民生產總值:41766

好媽媽勳章

Re: 請問各位知不知有沒有HELLOKITTY主題地方可開生日會!

可愛QQ 寫道:
我囡囡快1yr生日希望同她開一個人生第1次生日會,留美好回憶!就算不是hellokitty主題,有其他好題議都可分享。

以前有間以hellokitty主題餐廳響新世紀,不過關門大吉好耐啦 :-( ,有個bearbear樂園又執埋,而家咩都無,個時我仲未生我個囡~我都想知呀!~

大宅

國民生產總值:3587

我只知有Snoopy主題餐廳 :-P

大宅

國民生產總值:4584

2018勳章

以我所知 trendyland 都有一間主題餐廳在TST, 你可以打去問下.....

珍珠宮

國民生產總值:41766

好媽媽勳章

wingtam2910 寫道:
以我所知 trendyland 都有一間主題餐廳在TST, 你可以打去問下.....
''
都執左好耐啦!~ :-(

別墅

國民生產總值:522

果間CLOSE左好耐啦~

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.