意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92777

我阿仔成日抱住先肯訓, 如果買張搖得既highchair搖佢, 唔知會唔會好d?

大宅

國民生產總值:3396

我阿仔成日抱住先肯訓, 如果買張搖得既highchair搖佢, 唔知會唔會好d?

請各位有經驗既媽媽指教下
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

大宅

國民生產總值:1064

Re: 我阿仔成日抱住先肯訓, 如果買張搖得既highchair搖佢, 唔知會唔會好d?

我個仔依家已六個月了, 之前家中都有能搖的HIGH CHAIR,
但仔仔

禁止訪問

國民生產總值:3696

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 我阿仔成日抱住先肯訓, 如果買張搖得既highchair搖佢, 唔知會唔會好d?

禁止訪問

國民生產總值:2020

大宅

國民生產總值:4570

2018勳章

bb們好心水清. 用搖椅滿足唔到佢地. 而且人有體溫的. 抱住佢地先會覺有安全感. 好難有其他代替. 我bb在初生頭幾個月抱住好好瞓. 一離手就易醒. 過了一段時間就慢慢轉好.

大宅

國民生產總值:1404

hello:

my bb also like your's bb at the beginning, I bought combi chair and become better right now...

複式洋房

國民生產總值:231

my baby doesn't like the Combi chair. Even when we put him down when he's already asleep, he wakes up! :-(

子爵府

國民生產總值:10494

我個女開頭一兩個月都係咁,日日抱住瞓隻手都斷咁滯 張搖既high chair對佢完全冇用,不過大大下佢都肯返落床瞓

民房

國民生產總值:98

我ah仔用Combi from he born.好用!依家日頭都搖住瞓,但如果摟計,要抱一陣先得,晚上瞓返床.now 5 mths,餵奶換pin都靠佢. :lol: :lol:

伯爵府

國民生產總值:16114

好媽媽勳章

一開始習慣抱就出事架嘞 所以唔好成日抱佢, 係掃風同埋身餵奶先至抱 日抖就係搖椅搖住比佢訓; 夜晚就去大床老公陪佢訓 (老公隔兩個鐘餵佢一次奶粉)
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

洋房

國民生產總值:219

我覺得長遠

男爵府

國民生產總值:7334

我個b個幾月時成日喊及扭抱, 仲要成日抱住睡, 真係手都斷呀! 跟住我老公買左Bello電動搖椅比佢睡, 又有音樂, 我先可以休息下, 其實都值得買既.

複式洋房

國民生產總值:204

我個女細個都係咁...所以買左張combi比佢...真係好好多...而家個女已經13個月大. 我都用佢黎餵奶...食粥.

侯爵府

國民生產總值:20366

yeah!! 我個仔都係呀!! 我打算今個 week 去買...

大宅

國民生產總值:2045

hi all mama

我之係日本訂左張hichchair,但係我訂左之後,我姑仔景然送左張combi highchair比bb,所以我依家有兩張!

張椅今日到左我屋企lu,我會原價$990讓出,全新,柝左盒check左冇問題,sample please visit this website "http://www.katoji-onlineshop.com/03315/detail.html" ,但我果張係黃色椅套,啡色腳。我覺得靚過呢張 ,如果有人想要,請pm我呀,我可以email張相比妳睇。
Isaac成長篇
baby Isaac's album
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.