意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92774

轉乜好呢?

複式洋房

國民生產總值:240

轉乜好呢?

唉 :-( 自從Pampers轉了大陸做之後,我用開之S碼特級棉柔出現了幾次漏ng ng及尿尿 :-( 攪到非常狼狽 有幾次仲係出了街,要飛奔地四圍找地方換片片(因漏ng ng情形十分 嚴重)真係一手都係 :-( 請問各位有乜其它好用及舒適的牌子片片提供可代替PampersSSize呢 唔該晒

大宅

國民生產總值:1681

Re: 轉乜好呢?

UNICHARM O既WINNIE THE POOH啦

大宅

國民生產總值:1200

Unicharm嘅Donald Duck都OK,我仔仔未試過有漏尿情況,反而以前用Pamper made in Japan都會漏

大宅

國民生產總值:1681

如果你都仲係用緊s碼的話, donald duck隻系列係無細碼架, 只有winnie the pooh, 同埋donald duck將會係小飛象啦...

複式洋房

請問在那裏有得買呢

該用戶已被刪除

複式洋房

是不是卓悅才有得買呢 其它地方有冇得買呢 [quote]
M&TMa 寫道:
unicham
winnie the pooh,donald duck,小飛象
最方便去卓悅買1包試用

大宅

國民生產總值:1055

####都有,佢間門市喺新蒲崗 越秀廣場,有得散買

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.