意見反饋
義工

自由講場 今日: 537|主題: 1005462

請問抽新股的支票是否會即晚過數呢?

大宅

國民生產總值:3076

請問抽新股的支票是否會即晚過數呢?

我今天入表, 他們今晚會過數嗎?

我的戶口有透支功能, 這樣我可以等他們過咗數, 我才入錢落支票戶口, 這樣可以慳D利息, 可以嗎?

珍珠宮

國民生產總值:37583

畀面勳章 大廚勳章

Re: 請問抽新股的支票是否會即晚過數呢? 未被評分 17 分鐘前

慳到幾多息呀?

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

國民生產總值:3076

Re: 請問抽新股的支票是否會即晚過數呢? 未被評分 17 分鐘前

I spent $500,000 for IPO, around $50 interest / day

If i can delay two more days, $100 is saved

emmypun 寫道:
慳到幾多息呀?

珍珠宮

國民生產總值:37583

畀面勳章 大廚勳章

oh.........I SEE.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

民房

國民生產總值:64

您抽邊隻新股呀?

大宅

國民生產總值:2520

我都想問如果我明天(19/4)交cheque同表格,(20/4)先入錢落支票戶口得唔得架?謝.

珍珠宮

國民生產總值:35737

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

截止交表日先扣數, e.g. 4 月 19 日中午 12:00 截止, 那麼中午 12:00 後才會扣數.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.