烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

想問太古城"Food Court"

想知道上述地方食海南鷄飯店舖在那裡呢 ?

因之前聽bk 媽咪有推介這個地方 , 不知道現在水準如何呢 ?

伯爵府

Re: 想問太古城"Food Court"

peckykoo 寫道:

因之前聽bk 媽咪有推介這個地方 , 不知道現在水準如何呢 ?

呢檔野的海南雞飯真係好好味,最正係無骨呀麻,鋪頭係位於三樓"Food Court"之內,不過位置唔會係中間果咋,應該係圍繞四周的,最衰我唔記得檔名啦,好似係賣燒味的附近!!!!(希望無記錯啦)

珍珠宮

好媽媽勳章

呢檔係我既至愛....我覺得好貴呀,所以我下午茶先食....$25蚊....一入food court直行到最尾既中間,係燒味舖同獲仔中間

野人好索子 寫道:
[quote]

呢檔野的海南雞飯真係好好味,最正係無骨呀麻,鋪頭係位於三樓"Food Court"之內,不過位置唔會係中間果咋,應該係圍繞四周的,最衰我唔記得檔名啦,好似係賣燒味的附近!!!!(希望無記錯啦)[/quote]

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

I will try to eat. tks!

HIMMAMA3  男爵府

伯爵府

各位:

我終於試過d 海南鷄飯 先講下d 飯 味道oK
但D 鷄就大失所望 全部是鷄胸 賣相又不好 又不好味

仲要賣到$48/ SET 只係有D 菜 +飯

中港城嗰間好得多

水晶宮

peckykoo,我都試左,同你講法一樣,全部雞胸 ,冇乜味$48 set太貴

各位:

我終於試過d 海南鷄飯 先講下d 飯 味道oK
但D 鷄就大失所望 全部是鷄胸 賣相又不好 又不好味

仲要賣到$48/ SET 只係有D 菜 +飯

中港城嗰間好得多

伯爵府

HIM MAMA

你係咪同我一樣見到咁多人話好味,於是山長水遠專誠去試下個種呢 ? 食完覺得太不值 :-(

水晶宮

咁又吾係山長水遠,因係附近返工.但咁多人話好味,咪試下law.
HIM MAMA

你係咪同我一樣見到咁多人話好味,於是山長水遠專誠去試下個種呢 ? 食完覺得太不值 :-(

珍珠宮

我都有試過太古城既 food court, 食物質素都叫 ok啦, 不過價錢就比一般 food court 貴d 喇.

大宅

我都在附近返工,海南雞飯好味呀?我放假都會帶個女去食,不過價錢真係貴d,又無飲品喎!
Bi Bi ~ 姐姐和媽媽好掛住你呀!

首頁

尾頁

跳至