意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 76|主題: 38911

跳至
好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比着你哋會點?

禁止發言

國民生產總值:856

好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比着你哋會點?

伯爵府

國民生產總值:17696

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比着你哋會點?

睇在BB份上, 樓主要3思呀~~
[img][/img][img align=left

男爵府

國民生產總值:6946

Re: 好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比

我諗你地都後生,老公可能未係好定性?如果佢心野貪玩,有人撩佢就係咁ga啦。
你又同佢sms

水晶宮

國民生產總值:57869

Re: 好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比着你哋會點?

點知今日又比我發現佢可能買咗張儲值咭繼續同個女仔交往(因有多種疑點猜測到,唔覺得樣樣都係咁啱囉),但無實質証據,佢又死口唔認,

1) 可能、2)多種疑點猜測到、3)但無實質証據、4)但而佢又死口唔認

(法律上) 基於疑點利益歸於被告情況下,被告(your c6) 罪名應該不成立架喎!

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

複式洋房

國民生產總值:226

樓主,你有左bb,係咪自己情緒有問題?
同埋有bb,始終你同佢都有壓力,有時,
都要信下佢,sms都可以係fd既姐,大家仲後生,
唔定性唔出奇
至於佢買多張卡,如果係我我自己個人認為
如果係無野既,只係朋友,我會由得佢地sms
,但係你無野既,唔該唔好買新卡sms。
個人意見 :lol:

別墅

國民生產總值:722

係呀,俾多次機會佢啦,我身邊有幾個男性朋友,佢地bb出世後真係好chi家,成日都想返屋企睇bb,你地就可以再陪養番d感情,你宜家又send多d sms俾你老公啦,等佢少d時間同個女同事傾.

另外你記住生咗都唔好分床訓,會影響感情,又多d叫老公幫手照顧bb�玩bb.

milkbear23 寫道:
睇在BB份上, 樓主要3思呀~~

禁止發言

別墅

國民生產總值:716

有左bb多數都有的情緒...我自己都知大肚婆都需要老公關心多的...但偏偏佢右同另一個女同事好friend.... 咁右不之於要想離婚等...為了一件無發生及無確實真有其事...不如好好靜觀其變... 再同老公講.."老公...我相信你同個女同事無咩...你要有女性朋友係可以..我唔介意..但要坦誠及明確地比女同事知你有一個準備生既老婆...朋友交往是可以...但你一有越軌行為就唔好要我比機會你... "...咁你老公自然懂得點做...比的信心自己..你兩公婆5年感情不是咁易比人取走及放棄...加油吧!!

大左肚係有的情緒...放鬆一點..如果唔係個bb會好易緊張..定你都唔想影響到bb嫁..笑多的...媽媽..
:-? :-? http://www.babyhome.com.tw/bb/176899 :-P :-P 家樂仔成長日記

複式洋房

國民生產總值:421

--

--

子爵府

國民生產總值:10865

咁你一定要做番d野比你老公睇等佢知你係非常介意!!

因為而家出面d女仔真係好cheap架,完全無道德觀念. 真係雞咁週圍送外賣架! 你老公忍到一次兩次第三次重有n咁多次既誘惑咩????我諗如你所講如果你老公外型條件各方面都不錯的話真係會有大把賤貨送上門. 你無論如何都要比你老公知道,如非必要根本無理由要同異性通訊?因為如果佢對果女人無好感的話又點會有興趣同佢傾播? 你話如果一個正常人對住一個無feel既人點會有心機同佢傾咁耐呀?自問如果有一個人成日搵住自己傾計,無好感的話又邊有咁多時間,心機同話題呀?

為左自己同bb無論點你一定要一刀切,長痛不如短痛! :evil: 要你老公知你完全接受唔到佢同異性交往,你問你老公可5可以接受你同一個男人成日通訊先?如果佢話ok的話咁 真係無話可說因為針唔咭到肉唔知痛姐!
[fly]YAN Yan yan[fly]

洋房

國民生產總值:144

大宅

國民生產總值:4567

樓主有乜事等生完BB先再同你C6嘈啦,我果時大肚,我老公又係激到我CC下,當時我自己唔識控制情緒,搞到動胎氣BB差D早產,入左醫院,跟住出院後E生就要我訓床至到生,所以呢諗反轉頭好在無影響BB咋~我明白有時條氣係好唔順,不過凡事以BB為先啦,動左胎氣就唔好喇~

大宅

國民生產總值:4567

樓主有乜事等生完BB先再同你C6嘈啦,我果時大肚,我老公又係激到我CC下,當時我自己唔識控制情緒,搞到動胎氣BB差D早產,入左醫院,跟住出院後E生就要我訓床至到生,所以呢諗反轉頭好在無影響BB咋~我明白有時條氣係好唔順,不過凡事以BB為先啦,動左胎氣就唔好喇~

民房

國民生產總值:70

唔好太擔心吧,未有真憑實據係唔應該亂諗的,takecare yourself first係最緊要既,唔好因為d咁既女人激親自己,咁係最stupid既,你真係有証據先嘈佢都未遲啦,不過你要比你老公知你已經懷疑緊佢,你要比佢知道你係信佢既,可能只係你自己多疑啫,你亦唔希望會因為某d無胃既事影響到大家,你希望兩公婆要坦誠,平心靜氣咁同佢講出你既感受,(請緊記係平心靜氣好似平時傾計咁)之後再觀察下佢有冇改過再作打算,希望佢會反省一下啦,最後都係果句'錫自己'係最緊要既.做個開心靚媽媽啦,

民房

國民生產總值:25

應該嚴格執行要男人在婚前及做老豆前上一系列的輔導班,佢地好多時都唔知自己所做的會幾傷老婆心,如果知道,我覺得大部份人都會自律的,可惜好多男人都唔喜歡上呢D堂。 :cry:

複式洋房

國民生產總值:309

Re: 好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比

[quote]
Japenese 寫道:
我諗你地都後生,老公可能未係好定性?如果佢心野貪玩,有人撩佢就係咁ga啦。
你又同佢sms
我愛鱆魚&小b~

複式洋房

國民生產總值:129

樓主,我同你個case都差唔多,我老公又係比我發現佢同個女同事好close,仲比我知道佢曾經同個女同事出去食飯(係呃住我嗰隻),當時知道後個人真係癲晒,從來無唸過我老公會做d咁嘅事.因為我哋拍拖計埋結婚都差唔多成十年,哩十年裡面佢對我好到不得了,自己都以為可以好幸福,但原來世事嘅嘢真係無絕對.對老公好失望...好失望!!!

大宅

國民生產總值:2951

畀面勳章

唔好諗咁多啦,安心養胎啦!如果個男人真係要走既話,綁都綁唔住架,所以睇佢生唔生性啦!

我都發覺近年好多身邊朋友大肚時,個老公喺出邊攪三攪四!點解d男人咁衰,喺女人最需要人支持既時候做d最hurt既事出黎呢?莫非真係天下烏鴉一樣黑?

大宅

國民生產總值:3471

你要好好保重...為左BB要撐下去!

我好明白你的感受,我老公都有類似的情況。不同的是我生完bb兩個月後才揭發這事。

男人面對誘惑不懂抗拒,以為send sms沒什麼,沒對老婆不住,其實個心一早飛走左。

如果你老公真心悔改,你也自問想給自己和bb一個機會,就要做好準備,自己要先付出多點,奪回老公個心後,老公就會一心一意對你同BB喇。加油!

禁止發言

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.