夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比着你哋會點?

你唔好唔開心啦~依家你大緊肚...最緊要係肚入面既bb同自己既身體呀...唔好諗咁多啦~講真,如果你大住肚..佢又走去搞咁多野既話...呢d老公要唔要都罷啦~我覺得點都好啦~依家佢講咩你就信住先啦...因為你諗得太多唔開心既野會好影響bb架...如果真係覺得好辛苦好唔開心既...可唔可以搬返外家住住先呀?搵個藉口搬返去囉~有咩都等bb出左世先解決...但係點講都好,你老公真係好唔o岩~你大住肚..為左避嫌..佢唔應該同個女同事咁close囉~

子爵府

好媽媽勳章

Re: 好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比着你哋會點?

其實老公同個女仔可能無野...只係貪玩同好奇...有個女仔主動痴埋黎...傾下傾下又覺得幾好傾...試下同你老公傾下...而家你無野做...可以去陪你老公食飯...接你老公放工...多d關心佢...

[url=http://lilypie.com][img]

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Re: 好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比

如果出到去見那女同事.......

她話妳....麻鷹唔管;管雞仔....點算?
又如果她回到公司當笑話咁周圍唱妳老公點算?

三思而行......

比 d 信心比 老公 和 自己.........等他自己處理吧!
妳就安心養胎.....保重身體 :mrgreen:

民房

Re: 好唔開心!大緊肚發現老公同佢個女同事好close,比

ning.. 寫道:

三思而行......

係呀,不如叫你老公搵個機會,係眾人面前(包括佢),對你百般呵護,表現恩愛仲好。

男爵府

可唔可以叫你老公約個女仔出黎~
你就搵個唔太起眼既地方位~
叫你老公同佢講清楚, 佢有老婆~
就快做爸爸添, 叫個女仔唔好再搵佢囉!
如果怕聽唔清楚~ 就叫個 c6 開埋視象電話俾你聽清楚,
咁一黎唔怕面懵, 又可以順返條氣嘛!
billcheng 寫道:
[quote]
ning.. 寫道:

三思而行......

係呀,不如叫你老公搵個機會,係眾人面前(包括佢),對你百般呵護,表現恩愛仲好。[/quote]

別墅

既然已經有咗,唔好林離婚啊~ 大肚婆由於荷爾蒙,情緒會唔穩定。加上身形上的改變,會變得自信減少。其實,係真係特別需要老公的呵護既∼我覺得,你可以同你老公講下囉~話比距聼,你都唔想成日猜猜度度,兩個人一齊甘樣無意思。呢個世界上誘惑好多!你有,我都一樣會有。但如果你清楚知道自己的位置係邊,一開始就表明你自己的意願。有好多方法可以比對方知道,你係對距無興趣既。對方覺得無意思,亦唔會有進一步行動。唔可以有人遼你,你就受,甘唔自律的話,有咩意思?如果我係甘,你會有咩感受?幸福唔係必然既!希望你會懂得平淡的幸福!

洋房

五年又點,我二十五都一樣會呃你同會對你不忠

別墅

點解呢個世界上會有咁多女人鐘意攪人老公呢???點解啲老公又唔自制吓?

首頁

尾頁

跳至