意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 23|主題: 88695

急搵新娘化妝同新娘花球, 有好介紹嗎?

大宅

國民生產總值:2144

急搵新娘化妝同新娘花球, 有好介紹嗎?

如題
[size=large]凱澄 6月24日 出世喇!!凱盈 3月17日出世喇!!

大宅

國民生產總值:4833

Re: 急搵新娘化妝同新娘花球, 有好介紹嗎?

Yoky
係理道又見到你,你都好急搵化妝,(你嫁~ha~ha~講笑)
新娘花球你pm個媽咪maggielau07佢適做得,
但唔知佢做唔做呀?你pm佢啦!
其實我都適,因我做過場地佈置,但現在唔做花球啦~~
正化新娘妝同影樓造型妝,最多就湊女啦~~ha~ha~
我pm個電話比你啦,call我啦~~
見大家都係媽咪送多個妝比你啦!!
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

大宅

國民生產總值:3588

Pls check PM
昨日2人行....今後3人行

複式洋房

國民生產總值:200

hi : Yoky

我係做開新娘化妝架, 之前好耐冇上BK 啦, 呢排得閒些可以上黎望吓, 見到你既POST, 所以需要幫忙的話, 可以PM我比相同PRICE 你參考啦, 唔緊要的!

大宅

rebecca_barry
me too
但我有就接無就湊女,因我無同其他公司合作的.
係呢?我想問下你你是否有同公司 合作的?
係我個人問下.thanks
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/

大宅

國民生產總值:2792

Please me the price list to me also need the flower price list, Thanks

大宅

HCM 寫道:
Please me the price list to me also need the flower price list, Thanks

check pm thanks

複式洋房

國民生產總值:200

我有同公司合作架, 自己都接, 咪透過朋友介紹囉, 依家同間花店傾緊囉, 識得既, 係呢, 你大肚時有冇接新娘job 架, 我都想生bb呀

民房

國民生產總值:36

Yoky
CLICK HERE
你可以睇睇!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.