興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

引用:Quote:原帖由 霜霜 於 14-04-20 發表系咪尼

原帖由 丙丙 於 14-04-20 發表
唔識呀
今次28分中後

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 丙丙 於 14-04-20 發表唔識呀

原帖由 霜霜 於 14-04-20 發表
今次28分中後
我想反白眼

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

丙丙 發表於 14-4-20 13:05
大少拉,無提醒呀!唔知係咪up咗bk

我原本想話你聽我妹試咗個鮑汁好味,入到黎先見到
唔該哂丙丙~~~~~~~~~
係啦. 我手機都無哂提醒!!! 個鮑汁好正呀???

唔知荃灣千色有無. 下星期搵日出荃灣!!!!!~
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

霜霜 發表於 14-4-20 04:01
巧吸引,可惜禾喉瓏,乜都食唔落
你有無鹹金吉??? 沖杯黎飲啦,~

翡翠宮

丙丙 發表於 14-4-20 13:07
妖,我都覺得奇,通常你會係呢邊影野食我睇架麻
bk又開始有問題囉......~

翡翠宮

丙丙 發表於 14-4-20 13:07
妖,我都覺得奇,通常你會係呢邊影野食我睇架麻
丙丙~~~開左新鋪....

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11424447&extra=

翡翠宮

霜霜 發表於 14-4-20 17:20
今次28分中後
霜霜~~開左新鋪~~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11424447&extra=

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 14-4-20 13:07 妖,我都

原帖由 大少拉 於 14-04-20 發表
bk又開始有問題囉......~
連我部麵包機都黎料, 個葉甩青

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 14-4-20 13:05 大少拉,

唔該哂丙丙~~~~~~~~~
係啦. 我手機都無哂提醒!!! 個鮑汁好正呀???
按多幾次先見到,千色有架, 買日本化妝品嗰邊, 見到有梳既就望吓啦, 荃灣嗰間我n年無去過, 唔知幾樓

個c8妹話幾好, 佢咩都話ok啦,咁樣→→→

我用黎整海參, 冬菇, 魚肚, 拍薑, 紅蔥頭, 蔥, 蒜頭, 一鑊熟

翡翠宮

丙丙 發表於 14-4-20 18:12
連我部麵包機都黎料, 個葉甩青
下....唔係化...... 咁快

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:丙丙 發表於 14-4-20 18:12 連我部麵

下....唔係化...... 咁快
有人重快過我

首頁

尾頁

跳至