意見反饋
義工

產前產後 今日: 11|主題: 240807

瑪麗醫院生BB好嗎?

大宅

國民生產總值:1321

瑪麗醫院生BB好嗎?

請問有無媽咪喺瑪麗醫院生BB呢?
服務好嗎?
要在贊玉/ 健康院產檢, 對嗎?

民房

國民生產總值:92

Re: 瑪麗醫院生BB好嗎?

瑪麗醫院-全部單人獨立全海景產房, 有獨立廁所, 生產過程由一位助產士睇住, 老公可以陪產。
服務幾好呀, d助產士又夠經驗, 護士長同d護士都好主動教我餵人奶, 但生完半天, 個bb就要自己淎番啫。

是, 要在贊育/ 健康院產檢, 但贊育有很多醫生學生。

別墅

國民生產總值:521

但我老公冇上產前班, 醫院會唔會唔俾佢陪產呢?
仲有, 我想問未去產房前, 老公可唔可以陪住我?

男爵府

國民生產總值:9933

好媽媽勳章

Lan_HuiTai 寫道:
但我老公冇上產前班, 醫院會唔會唔俾佢陪產呢?
仲有, 我想問未去產房前, 老公可唔可以陪住我?

我老公都冇上產前班,佢一直在產房陪我,直到姑娘話生得問佢睇唔睇,佢話唔睇先走

大宅

國民生產總值:1685

係贊育book左5月做第一次產前檢查, 咁要唔要宜家book定oscar架, 定係到做產檢先到姑娘講呢??

大宅

國民生產總值:2300

我係瑪麗生亞 b, 生完聯針手勢好好, 唔洗15分鐘搞掂~~~

大宅

國民生產總值:1321

thanks sa_sa! :-P

贊育有oscar, 係o米apply就有, 無年齡限制?
and how much?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.