自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 家居保險買邊間?

今年我就在家跌壞了部數碼相機,因我部相機已過了保養期所以無得保養、好彩我一早買了家居保險 有得賠,我便拿了張報價單去保險公司、最後保險公司賠了$1150給我買個部新

我記得只須$550一年家居保險費用
所以我會繼續買,我覺得買得過

大宅

Hi,

i want to buy this insurance, can you pm me details.

thanks.

可口可樂 寫道:
今年我就在家跌壞了部數碼相機,因我部相機已過了保養期所以無得保養、好彩我一早買了家居保險 有得賠,我便拿了張報價單去保險公司、最後保險公司賠了$1150給我買個部新

大宅

我都想知.

supergirl 寫道:
Hi,

i want to buy this insurance, can you pm me details.

thanks.

[quote]
可口可樂 寫道:

[/quote]

大宅

可口可樂 寫道:

因有多位媽咪PM給我話想要我的保險經紀電話,我也問了我的保險經紀得佢同意,所以我現在公開這位保險經紀電話:90132999(Sherry Wong)小姐
如有其他問題,你們可以直接至電問
Thank You

侯爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

agnesming 寫道:
我想問下, 我唔係業主, 只係租客, 咁可唔可以買家居保險架??因為我對保險無咩認識, 想向大家指教下

幫妳問左啦, 原來係係處住嘅人買, 反而係業主唔係住客唔可以買添

如妳要資料PM我留e-mail比我啦

別墅

THX~~~
其實我想買家居保險目的係驚比人偷竊或者火警有得賠, 真係唔該哂大家
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至