意見反饋
義工

樓市動向 今日: 11|主題: 66419

銀行幫人租樓同管理, 有無人用過呢D服務呢?

大宅

國民生產總值:4318

銀行幫人租樓同管理, 有無人用過呢D服務呢?

可否給予意見, 例如, 有一些物業, 但想找人幫手出租, 如有問題, 做管理. 業主會俾錢呢D人去打理. 有無人用過, 有地方要注意嗎?

謝謝.
津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

禁止訪問

國民生產總值:11845

Re: 銀行幫人租樓同管理, 有無人用過呢D服務呢?

版主

國民生產總值:28436

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恆生有,不過係銀行屬下成員公司,Click Here

大宅

請問佢地會幫手買保險嗎? 如果有咩責任要攪, 佢地會處理嗎?

如果遇上惡租客唔畀錢, 佢地會幫手"攪掂佢"嗎?

我唔知佢地的服務範圍, 如果佢地咩都唔理, 只係坐響度收租, 我又唔覺D收費值囉....

版主

國民生產總值:28436

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

未正式用過唔太清楚,但佢哋咁大公司只可以做正路嘢,保險相信佢會建議你買。
如果遇上惡租客唔畀錢, 佢地亦只可用正當方法去處理。

大宅

唔該哂呀. Thank you very much!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.