想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

今早滴左一滴血 "m" 黎 or 作少產咋 ????????

cylce 大約 24-26 day, 今日 day 28, 排卵日係 day 15,

點解咁高溫 36.93, 都黎 "m"既

今早滴左一滴血 "m" 黎 or 作少產咋 ?????? :-( :-( :-(

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 今早滴左一滴血 "m" 黎 or 作少產咋 ????????

手上有無驗孕用品? 明日一係用晨尿驗下

洋房

Re: 今早滴左一滴血 "m" 黎 or 作少產咋 ????????

miffy, 多謝你回應,

day 26 已經用曼仔 check 左, 但係白雪雪!!!

miffymiffy 寫道:
手上有無驗孕用品? 明日一係用晨尿驗下

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁你不如等多幾日睇下點啦~ D人話可能係著床血~

大宅

yiu123,

其實你day26 check過白雪雪, 會唔會係太早未知咋?

照你講day15排卵日, m小姐應該響14日後黎, 咁你應該

睇下day28 or day29 m小姐冇黎先再驗孕多次, 咁就保險d啦
[img align=right]http://farm1.static.flickr.com/133/346455530_404d7a5e63_o.jpg[/img]

別墅

yiu123
滴左一滴血 .嘩究竟係有左定係想到m呀.小心d呀.你睇吓晏d的情況.小心小心
:-) :-( :-D ;-) :-o :-D :-( :-D ;-) :-o 8-) :-? :-P :-x :hammer: :weapon: :adore: :weapon: :adore: :verycold: :party: :lalala: :wave: :ranting: :weapon: :-D :-) :-? 8-) :pint: :hammer: :angryfire: :idea: ?-( :cheeze: :sm: :sick: :lalala: :mrgreen: :-| :wave: :yawn: :wth: :yawn: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party:

大宅

只係一滴, 唔好咈擔心啦~
過多幾日m都未黎就再驗啦~

洋房

miffy,

睇左醫生都係話"著床血", 不過 now 無所謂,

黎了少少啦, 食咋糊, 個心好難受....

thank you !

洋房

你講得好岩係 day 15 排卵日!!! 今日 day 28....

自己仲好想呃自己, 個 d 之不過係 "著床血" :-( :-( :-(

真的好想好想放棄..

bb-candy 寫道:
yiu123,

其實你day26 check過白雪雪, 會唔會係太早未知咋?

照你講day15排卵日, m小姐應該響14日後黎, 咁你應該

睇下day28 or day29 m小姐冇黎先再驗孕多次, 咁就保險d啦

洋房

三三三 & Monkey25,

好多謝你們你回應

今個月又白廢心機喇,

伯爵府

畀面勳章

miffymiffy 寫道:
咁你不如等多幾日睇下點啦~ D人話可能係著床血~
請問乜野係著床血呀?
日本の平安を祈ります

大宅

confirm 左係m 喇?

唔緊要啦, 下個月再努力

洋房

yes, confirm左啦, very very 失望 :-( :-( :-( :-(

Monkey25 寫道:

複式洋房

下次努力過啦~唔好灰心呀!
yiu123 寫道:
yes, confirm左啦, very very 失望 :-( :-( :-( :-(

[quote]
Monkey25 寫道:

[/quote]

首頁

尾頁

跳至