自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yahoo login

你地有冇收到yahoo既email叫你set一個好似logo咁既野,可以係字又可以係相片. 用黎每次login時都會show出黎等你知道真係yahoo問你攞password? 唔係人地扼你個password. 因為好多時去yahoo某d地方佢地會要求你login先可以入.

係唔係真係yahoo既function?
Latte, 又名臭TE或臭喵

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: yahoo login

我冇收到既

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都冇收到

大宅

我都冇收到!!

Carmen

禁止訪問

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

所有話來自yahoo既e-mail我都唔會開...會即掉...因為有d乜野...yahoo會係版面話比人知...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個email已經delete左, 只得番條link. login個長方格既右上角可以見到防盜既字眼, 一click就可以set logo. 我見佢係login.yahoo.com, 所以手快快click左, 依家都唔知道係唔係真既. 因為我周圍d人都冇收到.我驚俾人落毒或者係偷左我既資料........

https://login.yahoo.com/config/login_verify2?.intl=us&.partner=&.src=ym
Latte, 又名臭TE或臭喵

首頁

尾頁

跳至