美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: 7色瘦 - 瘦到7彩

男爵府

畀面勳章

GCCHAN 寫道:
hi 靜精媽咪,

我唔知點形容, 不過一定係好味, 我試過slim up(fancl house) & tense slim, 但唔好飲
另價錢已pm你

thanks~收到妳既pm了~
如果1盒10支多少錢?
因為我想試一星期先^^~
thanks~

男爵府

畀面勳章

頭先經個萬x睇,$330元 ,買1送1 :mrgreen:

大宅

BK Milk勳章

好消息 !!

今日睇東方日報見到萬寧著數價 $149 一盒10支 (限168盒), 想試就快手啲啦 !!

大宅

但都貴過從代理買,昨天,我買了九十支,一日要飲3支, (Consultant 教的)BEFORE 午餐2支,BEFORE DINNER 1支, MAYBEIAM too fat,I ho!!pe can reduce weight la

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都係 vip 會員, 要買我都可以幫手

大家 keep 住匯報啦, 有效我都想try下 味道我飲過幾支, ok, 5難飲, 亦算不上好飲

大宅

BK Milk勳章

我係vip會員, 買90支係會平過萬寧好多

請問有無鑽石 / 白金 等vip ?? 我想借個會員no. 睇吓仲有無得再平啲, 唔該pm我啦, thx

大宅

BK Milk勳章

咁你有無買多少少野呀 ?? 買$2000 野有 $50 百佳coupon送呀 !!
YVONNE2607 寫道:
但都貴過從代理買,昨天,我買了九十支,一日要飲3支, (Consultant 教的)BEFORE 午餐2支,BEFORE DINNER 1支, MAYBEIAM too fat,I ho!!pe can reduce weight la

大宅

無呀!我只買了90支,共$1266,CONSULTANT 沒有說有百佳COUPON。 :-(

大宅

BK Milk勳章

唔通要係vip先有 ??
咁你有問佢有咩送呀 ?? 要問先會俾贈品 ga!!

YVONNE2607 寫道:
無呀!我只買了90支,共$1266,CONSULTANT 沒有說有百佳COUPON。 :-(

大宅

請問你們有冇人餵緊人奶而又有飲這類減肥產品呢?

男爵府

大廚勳章

GCCHAN ~pls check pm

大宅

BK Milk勳章

雖然代理話哩隻減肥產品唔係藥, 係天然野, 大人細路都飲得, 但我諗餵緊人奶飲唔係咁好 law (可能經人奶傳到俾bb)

大宅

想問下各位飲完會下會肚瀉, 因我試過飲tense slim,柯到我cc下, 嚇到我吾感再試其它類似產品

男爵府

Hello GCCHAN,

我想試下,可唔可以pm價錢俾我?

複式洋房

請問點入會?

伯爵府

想問下, 咁大家飲左幾耐?? 真係真係有瘦到呀?? 我飲左幾支到, 完全無瘦過, 就5算難飲, 但亦5叫好飲, 勉強ok啦...但我飲左有d攪肚痛wor...你地有無呀?? ?-( ?-(

大宅

GCCHAN,

pls PM details & price to me.

洋房

hi gcchan:
真係鄧你高興,我未生之前都成日睇減肥醫生,就算生完都有試過食肉減肥, 但效果麻麻, 同埋比起未生前反彈得重多.原本我已經放棄左再減肥架喇, 但聽你講完我又心郁郁喇!請問係點食既呢, 同埋咩價錢呢???

大宅

BK Milk勳章

我用 vip 會員價 $1236 - 90 支買

餐前 15 分鐘飲1支, 每天 2 支, 選擇食得較多果2餐飲, 如果想再快啲 (專員教), 開始時中午飲2支, 晚上飲1支, 每日共飲3支, 1個月後可減至每天飲2支

我自己都係諗住每日飲2支咋, 飲3支好貴呀!! 點解用 "諗住"兩字 ?? 因為夜晚返屋企好多時唔記得飲, 中午係公司就實記得飲, 都唔知點解 ?? 我諗如果我有記性啲應該會好啲 !!

首頁

尾頁

跳至