意見反饋
義工

產前產後 今日: 8|主題: 240808

想開大d個奶咀孔有方法嗎?唔該幫幫忙呀!

大宅

國民生產總值:1633

想開大d個奶咀孔有方法嗎?唔該幫幫忙呀!

想開大d個奶咀孔,除左用開孔器,有咩其他方法呀? 例如用針/較剪剪開可以嗎??

唔該晒各位!

大宅

國民生產總值:1781

Re: 想開大d個奶咀孔有方法嗎?唔該幫幫忙呀!

Hi,

首先要知道你用的是那牌子的奶咀, 因有些奶咀係唔可以自行弄大d個孔.

男爵府

國民生產總值:9461

下...都係用番for 奶樽既開孔針好d喎,千祈唔好用較剪呀~

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

複式洋房

國民生產總值:157

<a href="http://hk.myblog.yahoo.com/chongjohnny/" target="_blank"><font size="medium"><font color="FF00CC"><font face="Verdana">歡迎參觀我的小寶貝~欣琋~Blog

大宅

國民生產總值:1633

因為我見佢啜得好辛苦咁,用好大力都只係啜到少少.其實我之前聽過有人話可以用針但係又唔知真定假...??!!

大宅

國民生產總值:1407

係呀, 有幼咀打孔器架, 你可以買個試下.

clementying 寫道:
下...都係用番for 奶樽既開孔針好d喎,千祈唔好用較剪呀~
小Panda
黎睇下ALVIN小豬B之家BLOG啦http://hk.myblog.yahoo.com/alvinleung0708

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.