懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問要懷孕幾周才能去公立醫院排期

如題

別墅

Re: 請問要懷孕幾周才能去公立醫院排期

差不多十週可以試

男爵府

其實你有醫生証明紙就可以啦,早d排可以早d check下呀,因為check一次都要等6weeks呢。(頭幾個月)

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

複式洋房

請問東區醫院好d, 或是聯合醫院好d?

別墅

我係選擇東區,因為我覺得好d

大宅

醒目開學勳章

東區醫院唔錯, 可打電話叫佢 FAX FORM 你填完再FAX番去登記安排, 但如選擇東區醫院一定要有該區地址證明.

大宅

我今次係第二胎,因知道依家好多大陸人嚟香港生仔,d醫院會好full,今次一知道有咗立即拎張醫生證明去醫生排期.之前第一胎時就先去健康院排期,等佢安排我再去醫院檢查.
熙媛BB,熙倫BB

大宅

我果時個幾月排,到3個月先check................
我不是任你處置
專借吾還

大宅

about 3 month la ,咁多大陸人怕無位梗係越快越好la
:-P [size=medium]我小王子三月廿七日出o左世了,奇妙旅程展開喇,每日無盡變化同新奇驚喜,我同老公都娛樂無窮

http://hk.myblog.yahoo.com/maggie_709/

複式洋房

梗係盡快去啦, 我早幾日排, 都排到6月12日啊, 成兩個月, 我去果日仲要見到好多大陸同胞, 一定多過我地本地人.....
so as soon as possible...

民房

我在東區排期2week就可以做檢查,效率很高...這間醫院我聽D人話好,好在哪?

別墅

我太太都係呀,我哋昨天去廣華排,都要排到五月中呢,聽人講話廣華no.1嘛,嘩不過真係同胞多過本地人呀!

首頁

尾頁

跳至