跳至

首頁

尾頁

別墅

你地呀B鍾意打直抱定打橫抱 ?

我B一打橫抱就喊
[url=http://www.TickerFactory.com/]

詩 1:2 惟喜愛耶和華的律法,晝夜思想,這人便為有福!

大宅

Re: 你地呀B鍾意打直抱定打橫抱 ?

hello! 我個女都係鍾意打直抱,一打橫抱就喊唔停! :-(

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我個女都係鍾意打直抱

大宅

me too~~佢連扭訓覺都要打直抱~慘~~ :-( :-(

yukit 寫道:
我個女都係鍾意打直抱

大宅

我隻b,都係鐘意打直抱, 有時仲要一路抱一路行, 唔係就喊。
神愛世人,甚至將祂的獨生子賜給他們,叫一切信祂的,不至滅亡,反得永生。(約3:16)

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我阿b就睇下係咩人抱...如果係我就一定要打直抱...除非眼訓得好緊要...一打橫抱拍幾下就訓著..但如果係其佢daddy抱就一定要打橫..可能daddy心口無肉...同埋次次打直抱佢都整到佢唔舒服卦....所以daddy一打橫抱佢就即刻訓...萬試萬靈...
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

民房

佢扭眼訓就一定要打直抱, 但佢平時都係鍾意打直抱, 但如果唔扭眼訓打橫抱佢都ok........

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

打直抱

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個仔都鐘意打直,因為有得週圍睇

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

打直抱

複式洋房

me too la! 佢食手仔可以唔比我見到,不知幾知未.

大宅

畀面勳章

me 2...正一麻煩女人

BEBE913 寫道:
me too~~佢連扭訓覺都要打直抱~慘~~ :-( :-(

[quote]
yukit 寫道:
我個女都係鍾意打直抱
[/quote]

大宅

我阿女都系中意打直抱,如果佢扭眼訓果陣我一定會打橫抱,因為打直抱佢會周圍望,但系打橫抱佢會喊好大聲,通常喊幾聲就會訓覺架啦.同埋打直抱我會將佢對手仔放落來唔比佢食手仔架

男爵府

醒目開學勳章

阿b 2個月多已經鐘意打直抱,只係食奶先可以打橫抱!

大宅

我BB 3個月+ 3天... 仲意打直抱 ... 點解呢 ?

大宅

我呀b1個多月就仲意打直抱,打橫抱就喊到七彩

大宅

叻叻勳章 畀面勳章 爸B勳章

我呀B鍾意打直抱

大宅

我呀b都係好鐘意打直抱, 唔太鐘意打棋抱.
我有二個小寶貝, 歡迎入黎探下我對豬仔豬女~~ : http://hk.myblog.yahoo.com/alicechan914/

大宅

mayng_2007 寫道:
我呀b1個多月就仲意打直抱,打橫抱就喊到七彩

一樣!!!

因為直抱佢可以眼看世界 佢而家好奇心好強架喇

大宅

冬日勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

same, she likes 打直抱 when she was around 1-2months old until now.only very sleepy 打橫抱.

首頁

尾頁

跳至