自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Help...應唔應該搬!!

事源係我同個女仔係學校識 後來就一齊住 但佢問完人借錢又唔還 而家佢返o左去香港 所以係xanga o度問佢拎返就講到我問佢借o既咁 同埋佢d fd同佢個3家姐就講到我錯晒咁 個女仔仲要癲倒事實!! 仲話佢成家人都知我o既事...... 但而家係因為我仲同佢地d家姐一齊住 唔想面阻阻!! 而家大家都駁到行晒 不過我就話做過d咩有天知就得 但我今日打o左去搵屋就係係我而家住緊o既前3,4間屋倒 我係搵返果o度貪方便搭車 我應唔應該搬好定點好!!

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: Help...應唔應該搬!!

想處好,同住難﹗搬係你自己既決定,但佢咁樣當識少個朋友未算數囉﹗

大宅

佢d fd同佢屋企人係xanga話返晒我轉頭 佢仲sd我d相同space比人睇!! 我space係因為我sd完叫佢話錢佢唔還仲要惡返我 我先打去個space!! 我同佢家人都係租屋 仲係xanga講到間屋係自己 又話我住佢間屋 又叫我走!! 佢仲反而拎d癲倒事實o既真理同人講野......

男爵府

別墅

搬吧, 無謂為呢d人激死自己d細胞, 對佢地無眼睇

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

我今日都有行動打去搵屋
我聽日去睇屋 打算ok就聽日搬過去前幾間屋果o度
我睇完佢d自編自導o既野好好笑
借完唔還搵家姐係xanga回覆我wor
我地全部都係租人屋 竟然可以話係佢地屋企
仲好似好有權咁要趕我走!!

大宅

我今日都有行動打去搵屋
我聽日去睇屋 打算ok就聽日搬過去前幾間屋果o度
我睇完佢d自編自導o既野好好笑
借完唔還搵家姐係xanga回覆我wor
我地全部都係租人屋 竟然可以話係佢地屋企
仲好似好有權咁要趕我走!!

男爵府

咁唔講理的人, 和佢講多都晒氣, 留返間屋比佢養老吧。

大宅

真係覺得d人好唔講理
就算佢係xanga有朋友同家人幫口又點
我始終覺得會有個天知有冇做過呢d咁o既事lor??
最好笑係成家當而家住緊間屋係自己買起咁
佢地只不過係同我一樣每月比$300租人地屋ja
講到自己係屋主咁趕我走!!
真係五體投地講句服o左佢...... :tongue:

首頁

尾頁

跳至