在職全職

跳至

首頁
45678...76

尾頁

子爵府

Re: 十五月圓人圓事事圓,草樣姊妹,開開心心慶團圓

午安呀))))))))))))))))

ceo
揸fit人喺度 - 係你66定鋪頭老細呀? 收少好多?

你嗰邊我淨係幫趁過北酒場食buffet.

我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

子爵府

煮妹們, 你地上次婦檢breast係做x_ray定掃瞄架?
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

侯爵府

40+
我比人"空襲"jet (摸 only)

男爵府

Good afternoon,

very b ah, 唯有趁食晏先可入

子爵府

forty+,

係間菜館既楂fit人,係有打折兼送酒水甜品.
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

子爵府

me 2 !

栗子媽媽 寫道:
40+
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

男爵府

我件傾家盪產唔係好刷得, 都唔知好定唔好

伯爵府

我上 "空襲" + ultrasound

子爵府

我都是"空襲"

別墅

今朝開左會, workload 1.3倍, 仲會做d好難我又完全5識既野, 仲要上好多courses tim :-( :-( 新位又會係個d電箱隔離

別墅

ME 3

fitceo 寫道:
me 2 !

[quote]
栗子媽媽 寫道:
40+
[/quote]

別墅

I HAVE TWO :-(

栗子媽媽 寫道:
OK 已經 有400萬既sit本貨一件

別墅

Q媽,

叫Q爸好好休息, 以免後患呀, 調養得好, 再做下物理治療都5怕既

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

hihi:

大家留意下個回應數係咪越來越小..我未回應呢個數之前係10222..

咦!無問題啊!因為係自由果邊見有個BK媽咪出左POST有咁架情況..

NNN

子爵府

Dear all,
這些是我昨日在花墟買的小牡丹,開得很燦爛、很漂亮,是嗎?
祝大家人比花更豔!
[img align=right]http://farm1.static.flickr.com/194/470022435_76f2380b7c.jpg[/img]

子爵府

Good morning !
今日我開鋪!加油呀,星期二咋!

男爵府

Good morning)))))))))))

All+,

呢排早會都冇你份, 忙於趕工放假也?

子爵府

早人呀)))))))))))))))

加油呀)))))))))))]

我星期四晚飛啦, 仲未暢錢呀, 會去骨骨介紹嗰間暢, 唔收手續費, exchange rate fair, 好介紹!

豬媽,
要供養兩層負資產唯有努力以赴啦,萬事起頭難, 有心理準備起頭一定會辛苦啲, 做落熟咗手就easy job架啦, 哩度啲草妹個個都係醒字派, 我對你有信心, 放心, 你一定掂架, 最多你矛時間上來報到我地唔通緝你。

子爵府

st

唔係, 我都一樣上嚟打咗咭先開工架, 不過擒日朝去做 breast ultrasound之嘛。
係呀, 想問你我寄行李, 每人20kgs, 係咪總之4個人加埋唔過80kgs就ok? 唔駛限住每人唔過20kgs呀?

別墅

40+,

多謝鼓勵

係每人20kg, 但你細女係infant飛, 冇20kg架, 但我又5記得有幾多喎 ?-(

首頁
45678...76

尾頁

跳至