意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92779

風扇(啟動時)的安全罩邊到有得賣呀

大宅

國民生產總值:1207

風扇(啟動時)的安全罩邊到有得賣呀

請問各位媽咪知唔知道邊到有罩住風扇(啟動時)的安全罩賣呀?

大宅

國民生產總值:2966

Re: 風扇(啟動時)的安全罩邊到有得賣呀

應該普通家品舖都有, 仲有好多卡通公仔樣選添

大宅

國民生產總值:1113

請問可否說明是些商店呢?因在日本城等也找不到。

大宅

國民生產總值:1372

好多大間少少既家品店都有得買, 日本城我都買過$10~1個, 不過可能唔係間間日本城都有, 因我屋企樓下有2間日本城, 但佢地買既野, 有d呢間有另一間無

kphlns 寫道:
請問可否說明是些商店呢?因在日本城等也找不到。

洋房

國民生產總值:215

有時日本城佢放啲嘢地方你估唔到o架,我上次都係問店員先搵到。(又係10蚊1個,熊仔圖案幾得意o架)
不過可能唔係間間入貨一樣,你去問多幾間吖!

大宅

國民生產總值:1676

普通個 d 罩用唔到落鴻運扇度, 請問有邊度有 for 鴻運扇的安全罩呢 ?

大宅

國民生產總值:3032

我用個大洗衣袋套住, 因可將風扇後面都封埋!

子爵府

國民生產總值:14762

annienorman 寫道:
我用個大洗衣袋套住, 因可將風扇後面都封埋!

你好勁呀 ,
鴻運扇 .....係咪圓型果D叫鴻運扇呀?
我果把係圓型果D,我在吉島買,有米奇的,
但套到前面套唔到後面,我買左兩個前後一齊套咋!!

子爵府

國民生產總值:12361

如果要公仔/多顏色揀就trendyland
我係o係開倉o個時買...唔記得幾$....
SweetBaby2006 寫道:
請問各位媽咪知唔知道邊到有罩住風扇(啟動時)的安全罩賣呀?
兩個都係我心肝定>3<

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.