跳至

首頁

尾頁

男爵府

許偉文醫生醫耳鼻喉掂唔掂呀?有冇人分享吓?

男爵府

Re: 許偉文醫生醫耳鼻喉掂唔掂呀?有冇人分享吓?

我個人唔鍾意睇佢, 又多人, 同埋覺得唔係好衛生咁囉~

男爵府

上個月朋友介紹第一次睇,仔仔耳仔有好多耳糞.感覺係1佢年紀大.2 唔係好衛生.

另想知香港仔仲有無?除

大宅

我有個同事長期鼻敏感, 自細都睇佢, 但我就.....

我個女耳仔痛, 第一次去睇佢, 佢話只係有耳糞塞住, 於是用支野(我地以前細細個, 呀媽用個支, 依家都唔知係邊到買到) 唔洗消毒就插入耳仔挖D耳糞出黎 (一般醫生只會比D油你滴, 等D耳糞自動流出黎), 跟著比D抗生素, 藥丸, 我女好細唔識吞, 當然佢死都唔食.

第二次個女係港大做左過聽力測驗, 話佢耳仔有積水, 叫我地佢睇醫生, 但許偉文話隻耳仔無事, 但如果想安心D, 就比D抗生素我地.

以後我都唔住去搵佢啦!

男爵府

加菲貓

港大做左過聽力測驗 how much??

大宅

係全免, 開學時學校派左張通告, 問學生想唔想參加, 港大想取數據黎做研究, 我見兩全其美, 就報左, 後來又揀左佢, 唔係個個報名都會有架. 個測試好詳細, 做左1個鐘. 一開始佢地用燈照入耳仔都已經話有積水, 後來用部機測試耳膜震動, 都話顯示耳仔有積水, 佢地話可能初起, 又可能因曾經感冒引起, 除左咁, 其他聽覺就無問題, 叫我地睇下街外醫生, 所以就帶左個女去睇許偉文.

大宅

睇林俊毅啦..佢睇兒科好好呀..好細心呀..

首頁

尾頁

跳至