跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 22 - Rabbit 我地好掛住你呀!

myson 都唔算細粒wor, 都有中碼以上啦......

個頭係咪好怪呀, 好綣呀, 攪成咁, 真唔想見人, 偏偏又見到你
你個頭帶又無物野wor, 紅色架嘛, 好靚呀

尋晚咳到甩肺, 仲聽到條氣hehe聲 :-(
professor 寫道:
[quote]

我只知你見我個爆炸頭嚇左一跳, 係咪

no ar, 我 5 係話希希老餅 ar, my meaning is myson 係一個幼稚細碼 B ar :-( :-(

爆炸頭 ==> 冇嚇一跳 wor my 頭帶仲正 la, 有冇比 me 嚇 c sin ?

Are you feeling better now, your cough ar ? [/quote]

珍珠宮

Re: 兔媽媽&fans株式會社 part 22 - Rabbit 我地好掛住你呀!

catymw 寫道:
:-( :-( :-(
真係心都痛埋AR :cry:
家下我always提自己我好幸福, 個仔雖然好百厭同好曳, 有時我好激氣, but 佢健健康康就得la

winniema :-( 我太冇用勒 :-( 估 5 到我同宇廷並不相識, 但 li 幾日我無時無刻 do 好 down, always think about 宇廷 :-(

Totally agree with you, 自己好幸福 !! 我要時常警醒自己, 唔好太著重其他既野, 例如... 學業 !! 我唔會迫 myson 做 d 佢唔鐘意做既野 只要 myson "身體健康 & 開開心心", 我已經好開心架勒, 冇要求架勒 :-(

施比受更有福 !! 我決定要再o係 '保良局' 度助養兒童, 我要做多 d 善事去為 myson 積福 !!

I left the followings in 宇廷's website, hope 宇廷爸媽 can see la :-(

小宇廷, 但願你現在活得很快樂 !!

宇廷爸媽, 相信小宇廷已跟佛祖走, 到了極樂世界. 看他現在活得多快樂啊 !

小宇廷是不會忘記爸媽對他的厚愛. 只要爸媽活得好, 宇廷小天使亦會感到安好啊 !

現在應收拾心情, 好好期待著與小宇廷重聚的一天......

我衷心祝福你們一家生活愉快 !!! 努力啊 !

珍珠宮

catymw 寫道:
curtisma原來咁很miss我地ga,打晒電話比我地, 早之係咁唔好搬la ma

佢搬 do 係 want me to give her 份大禮咋 ma

侯爵府

我仲無用, c 都唔敢睇 :-(
[quote]
catymw 寫道:
:-( :-( :-(
真係心都痛埋AR :cry:
家下我always提自己我好幸福, 個仔雖然好百厭同好曳, 有時我好激氣, but 佢健健康康就得la

winniema :-( 我太冇用勒 :-( 估 5 到我同宇廷並不相識, 但 li 幾日我無時無刻 do 好 down, always think about 宇廷 :-(

侯爵府

me too la ...星期六睇完你個websit真係 :-( :-( :-(
望住winnie果訓覺樣, 真係feel倒自己好幸福, 我要好知足ar

你好有心ar, 助養咁多兒童 [quote]
[quote]

Totally agree with you, 自己好幸福 !! 我要時常警醒自己, 唔好太著重其他既野, 例如... 學業 !! 我唔會迫 myson 做 d 佢唔鐘意做既野 只要 myson "身體健康 & 開開心心", 我已經好開心架勒, 冇要求架勒 :-(

施比受更有福 !! 我決定要再o係 '保良局' 度助養兒童, 我要做多 d 善事去為 myson 積福 !!

I left the followings in 宇廷's website, hope 宇廷爸媽 can see la :-(

小宇廷, 但願你現在活得很快樂 !!

宇廷爸媽, 相信小宇廷已跟佛祖走, 到了極樂世界. 看他現在活得多快樂啊 !

小宇廷是不會忘記爸媽對他的厚愛. 只要爸媽活得好, 宇廷小天使亦會感到安好啊 !

現在應收拾心情, 好好期待著與小宇廷重聚的一天......

我衷心祝福你們一家生活愉快 !!! 努力啊 !
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

珍珠宮

hihirita 寫道:
myson 都唔算細粒wor, 都有中碼以上啦......

個頭係咪好怪呀, 好綣呀, 攪成咁, 真唔想見人, 偏偏又見到你
你個頭帶又無物野wor, 紅色架嘛, 好靚呀

尋晚咳到甩肺, 仲聽到條氣hehe聲 :-(

myson 都有中碼以上, I hope so la

wei, your hair 冇乜野 wor, 真 ga wor, don't worry !

my 頭帶 is colourful ga wor, not red wor

條氣hehe聲 ==> 我 你氣管敏感 wor, if your doctor 5 ok, see see 專科 la

侯爵府

wei, 佢回禮比你未啫 wa ha ha [quote]
佢搬 do 係 want me to give her 份大禮咋 ma
不要為孩子將來的學習發展而擔憂,只要孩子健康快樂地成長便是我最大的心願

珍珠宮

我仲無用, c 都唔敢睇 :-(

you must cry 到 c c 下 ga :-( :-(

珍珠宮

catymw 寫道:
wei, 佢回禮比你未啫 wa ha ha

not yet wor, fxxx her la, I am still waiting :evil:

侯爵府

又會好日都唔碰見, 果然冤家路窄
During our 鬧交, I also told winniema that I miss Bobby & Hei Hei ga ==>挑
地, 佢話都會既, 只同佢老公打招呼囉

I was asking the same question to myself too wor........ if 我地 still 鬧交

I will 打招呼 to your 老公 too ga wor
During our 鬧交, I also told winniema that I miss Bobby & Hei Hei ga [/quote]

侯爵府

hihirita ,

果晚你同朋友過黎dv食飯ar
我隻c佬話你工人ar 佢真係發雞盲ga

thanks 你攞去dv

珍珠宮

catymw 寫道:
me too la ...星期六睇完你個websit真係 :-( :-( :-(
望住winnie果訓覺樣, 真係feel倒自己好幸福, 我要好知足ar

你好有心ar, 助養咁多兒童

when 我望住 myson 訓覺果樣, I cried ar :-( :-(

I held him tight on bed & cried last night ar :-( :-(

助養兒童 ==> $100/month, 我再慳 d lor, hope help 到人 la

侯爵府

再挑 [quote]

During our 鬧交, I also told winniema that I miss Bobby & Hei Hei ga ==>挑

珍珠宮

又會好日都唔碰見, 果然冤家路窄

黎黎黎, 挑 me la

冤家路窄 ==> but I love you more than before wor, I swear

侯爵府

個髮型真係無物野?好癲雞wor..
你頭帶red & colouful 嘛
我如果再咳, 要再睇多次先, 因今次沒有食抗生素, 可能遲好 :-( thanks
[quote]
wei, your hair 冇乜野 wor, 真 ga wor, don't worry !

my 頭帶 is colourful ga wor, not red wor

條氣hehe聲 ==> 我 你氣管敏感 wor, if your doctor 5 ok, see see 專科 la

侯爵府

契媽黎架, 工人 你老公下次party c 梗
咁又唔洗thanks 咁多次, he.....
catymw 寫道:
hihirita ,

果晚你同朋友過黎dv食飯ar
我隻c佬話你工人ar 佢真係發雞盲ga

thanks 你攞去dv

珍珠宮

個髮型真係無物野?好癲雞wor..
你頭帶red & colouful 嘛
我如果再咳, 要再睇多次先, 因今次沒有食抗生素, 可能遲好 :-( thanks

arm arm 識你時你 do curly hair ga la, 冇乜 5 妥 wor !

I think 抗生素 sin work ga, hope you are ok la !

侯爵府

佢可能意思你係工人呢 攪成咁ar

wei, rabbit 話d醋分比邊個ga, maybe 唔夠分wor
我but左碗比左實q食, 我自己食左隻egg咋
[quote]
契媽黎架, 工人 你老公下次party c 梗
咁又唔洗thanks 咁多次, he.....

侯爵府

多謝你安感me
yes, 我都係咁諗, 要食抗生素先掂, 諗住明天先去睇, 星期5早走去電髮, 有d內疚
arm arm 識你時你 do curly hair ga la, 冇乜 5 妥 wor !

I think 抗生素 sin work ga, hope you are ok la !

珍珠宮

winniema,

rabbit d 醋 ==> I plan to pass it to Sharon today wor

首頁

尾頁

跳至