意見反饋
義工

家庭理財 今日: 12|主題: 40424

有冇人有70駿雷國際我今日入左

侯爵府

國民生產總值:21046

好媽媽勳章

有冇人有70駿雷國際我今日入左

今日入左
0.077

子爵府

國民生產總值:12534

畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Re: 有冇人有70駿雷國際我今日入左

我0.064 買入, 買左成2個月都無上落, 尋日見到急升, 即刻放左 0.085 , 祝你好運.....加油!
:-D :-D :-D

侯爵府

國民生產總值:21046

好媽媽勳章

終於0.083走左
都有3毛子賺算

複式洋房

國民生產總值:101

change to 2931, target price 1.00

別墅

國民生產總值:794

但 ... ... 現在價位$0.58, 乜可能升咩

複式洋房

國民生產總值:101

can buy this moment, 1.00 will be in July or August, should wait

別墅

你(simonwhc1), 點知7月或8月會升$1.00 , 因為我有貨, 我好驚繼續跌.

大宅

國民生產總值:1854

我都有貨係手, 希望有 $1.0 啦

別墅

有/冇人手頭上有*70(駿雷)*, 而打算供股

大宅

國民生產總值:1854

我供咗啦. 圍起條數唔駛蝕

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.