意見反饋
義工
[2006年] bb平日除了訓覺同食野的時候,咁會做乜?

複式洋房

國民生產總值:370

bb平日除了訓覺同食野的時候,咁會做乜?

我平日要返工的,但久不久有假放會在家陪bb,見佢依家8個幾月大,醒

子爵府

國民生產總值:10902

Re: bb平日除了訓覺同食野的時候,咁會做乜?

我個仔最叻搞搞震, 咩都搞, 無時停, 想佢自己一個坐o係度玩 noway

別墅

國民生產總值:705

我囡囡同你BB一樣,見到我地就要不停玩,連奶都唔吃..真可怕,奇怪就是工人給就沒問題,所以我們叫她做奶媽^^
http://www.babyhome.com.tw/ka_yan
Facebook: [email protected]

水晶宮

國民生產總值:55860

依家臭b最like一個反轉身想爬但又爬唔到!then又搶住拿奶樽飲水同奶!最鍾意有人陪佢玩!

別墅

國民生產總值:909

Same situation as you. 一樣痴身.
[quote]
yanyantong2100 寫道:
我平日要返工的,但久不久有假放會在家陪bb,見佢依家8個幾月大,醒

大宅

國民生產總值:2049

bb平日除了訓覺同食野的時候,咁會做乜?

玩,大叫,發脾氣,行行企企

大宅

國民生產總值:3610

自己睇TV,玩玩具 - 30MINS
叫下笑下爬下 - 15MINS
跟住就開始要抱下佢,同佢講下野,玩下
一到夜晚佢就會打呵欠,試過有次去公公度,佢攰到自己訓著左,氹都唔駛氹,有時係屋企佢想玩,但落街氹下佢,約15MINS佢就會訓著

民房

國民生產總值:64

除了訓覺同食野,我個女會在high chair 上玩玩具,或在地蓆上 pa 豬仔,但佢未識爬。扶住佢,佢踏步就踏得幾好。見我同老公放工返來,佢就會遞手叫我地抱佢,若唔理佢,佢都會喊

男爵府

國民生產總值:7100

環保接龍勳章

Bb好少訓,但係就時時想食,見乜玩乜,亦會用個口來試下,再無野做就搵人陪,成日想出街,一見人地換衫就開始ar,驚住人地唔帶佢出街.一有得出街就開心到跳起.

大宅

國民生產總值:2346

同佢一齊坐梳化玩玩具...
基本上咩都玩, 遙控、公仔、膠袋、廁紙盒,
又會俾佢行下學行車,有時就拖住佢手仔行下...
對住佢唱下歌仔,佢又會跟住ar...
喺我張床度玩轉身...想爬但未識...
有時又會帶下佢出下街咁囉...

男爵府

國民生產總值:7471

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

自己睇兒歌vcd,坐响地下玩玩具,自己叫lalalala,dadadada,babababa,mamamama,周圍爬,我行到邊跟到邊,要抱抱,又要咬下你,又要食嘢.鍾意掉野,鍾意掂d唔畀掂既野,鍾意去街街.

大宅

國民生產總值:4072

睇吓電視dvd唱吓歌跳吓舞行吓地食吓餅數吓手指講吓嘢.......................好快又1日.............

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.