意見反饋
義工
[2007年] 我的小小 lapdancer

男爵府

國民生產總值:7563

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我的小小 lapdancer

我個女saffy滿月開始就好鍾意我托住佢格肋底等佢成個人"企"左係我大腿度, o甘佢就會一步一步"行"上我個肚

而家我坐係度抱佢, 如果唔o甘樣比佢"行", 佢就唔高興, 就哭:-(

哎呀, 行到上我下巴都唔停, mama好倦喇
:lol:

你地bb會唔會o甘樣呀!?
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

珍珠宮

國民生產總值:37283

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 我的小小 lapdancer

我BB鍾意踢我﹐同埋食緊人奶(應該係食完但仲唔想鬆口)含住我nipple黎ling頭(有時仲fing頭﹐真囉命):-(

禁止訪問

國民生產總值:20403

禁止訪問

國民生產總值:20403

男爵府

國民生產總值:7563

好媽媽勳章 醒目開學勳章

哈, 我女女都係

好鬼痛, 但睇見佢fing又好可愛!
我老公話佢想甩口又唔想甩個樣 +埋隻手仔fing fing 下好似張學友d台風 (哈哈哈!)

彤b^^ 寫道:
嗚~我都係呀,
奶陣一到佢就咬住我,我整隻手指落去佢都唔鬆口,
次次都痛到我大叫 :-( [quote]
Elefant老婆 寫道:
我BB鍾意踢我﹐同埋食緊人奶(應該係食完但仲唔想鬆口)含住我nipple黎ling頭(有時仲fing頭﹐真囉命):-(
[/quote]
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.