意見反饋
義工

育兒好物 今日: 5|主題: 92775

跳至
babysling好嗎?

子爵府

國民生產總值:12003

babysling好嗎?

BABYSLING好似好FASHIONABLE, 以前都唔覺既, 如果係大家, 會買SLING丫? 還是最BASIC個種揹帶呢? (好似COMBI, APRICA個類)

有冇人知BABYSLING好唔好用呢? 對BB骨骼發展有冇問題家? 我見佢好似好軟林林咁!
其實自己都想買... :-P

男爵府

國民生產總值:7372

Re: babysling好嗎?

BABYSLING..係超好用...對BB骨骼發展無問題,....其實"咩"左上身好貼身...bb 會好舒服...好易用..

洋房

國民生產總值:148

我想問係邊度買架..幾錢呢??我都見過人用呀..我都想買呀

大宅

國民生產總值:4475

2018勳章

BabySling十分好用,我都買左一條.

係香港母乳協會有得賣,話係BK媽咪仲有九折添. 上網訂好方便.

男爵府

國民生產總值:5555

http://www.slinglings.com/
BUY TWO AND GET ONE FREE, I WANT TO SHARE WITH TWO MAMA, IF YOU ARE INTERESTED IN IT, PLEASE PM ME.
POCHACCO. 寫道:
我想問係邊度買架..幾錢呢??我都見過人用呀..我都想買呀

男爵府

MamaMia25:
請間係香港母乳協會有得賣嗰啲係唔係有2個圈圈的???

男爵府

國民生產總值:6805

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都有用緊,之前用d交义式的用到膊頭痛,e+就舒服好多啦!有d後悔點解要到阿女6個月時先買呢!但有時覺得隻手活動能力會差d,因被條sling勒住。
如果係大bb諗住係街餵母乳就用唔到啦,唔同有兩隻圈果隻sling,可以較鬆d就姿勢,我多數係揹阿女係側邊或前面。我唔係喺上面個網址訂,因我怕無得試會唔啱,同埋d花唔係好啱心水。

男爵府

WHERE DID YOU BUY THEN?????
藍寶石王子 寫道:
我都有用緊,之前用d交义式的用到膊頭痛,e+就舒服好多啦!有d後悔點解要到阿女6個月時先買呢!但有時覺得隻手活動能力會差d,因被條sling勒住。
如果係大bb諗住係街餵母乳就用唔到啦,唔同有兩隻圈果隻sling,可以較鬆d就姿勢,我多數係揹阿女係側邊或前面。我唔係喺上面個網址訂,因我怕無得試會唔啱,同埋d花唔係好啱心水。

男爵府

PAMELATSE :

pls check pm.

洋房

我都想睇吓咩樣呀..點樣2個圈..有冇相睇架...

洋房

上邊個網訂呀..幾錢一條呀..

子爵府

um, 咁請問要買邊款先好呀? 啱nb baby嗎?

子爵府

請問知唔知道 padded 同 unpadded 有咩分別呀?

男爵府

PAMELATSE 、chungchungma、wpwong︰

我已pm咗你哋,但個網址出咗嚟變哂###,點解呢?

kimmama ︰
以我買果條padded為例,就係bb坐住果條邊會加咗棉條相對厚咗,佢哋會舒服d唔會勒住對脾仔。unpadded就係無加棉條成塊都係布。

洋房

國民生產總值:74

我都想要詳細資料, 可否pm給我, 如果可以我都想一起買!

大宅

國民生產總值:2312

hi,

我本人現在都有用,非常方便,在旺角有得買,$250,多種顏色添,如有興趣可pm或e-mail比我,可帶現貨給你們試!

大宅

國民生產總值:1482

我覺得有兩個圈圈的babysling好用d,因為可隋bb年齡大小較鬆d就姿勢,而且可以用來餵人奶,如果你地想要資料,我可pm給你們

kimmama,POCHACCO,PAMELATSE,Pamelako

pls check pm

藍寶石王子 寫道:

大宅

國民生產總值:2312

Pamelako 寫道:
我都想要詳細資料, 可否pm給我, 如果可以我都想一起買!

check pm

公爵府

國民生產總值:26780

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

藍寶石王子,

你係咪講哩個click here

[/url]

洋房

我諗應該係咁嘅款..喱個都幾貴喎..我聽d媽咪話連運費都係佰幾咋..唔知有冇呢.. :-(

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.