意見反饋
義工

自由講場 今日: 2395|主題: 1004464

求租公屋九龍�香港區

民房

國民生產總值:10

求租公屋九龍�香港區

本人和老公一齊住...有固定收入(長工)可提供收人証明...保証準時交租
因為工作關係要搬出來住,所以希望有心人可以租給我

msn/e-mail [email protected]

王國長老

國民生產總值:51778

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 求租公屋九龍�香港區

公屋唔可以私自租出去0架(犯法o架),建議去租私人樓住啦!!!!!

民房

私人樓貴過頭呀...

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

但係你兩公婆都有嘢做,租土瓜湾嗰啲都係二千零蚊咋喎,你如果租公屋個屋主都要負責o架!!!!! :wink:

民房

就係想住屋唔想住套房...3千幾租公屋好d

民房

我都有申請公屋...但重等緊佢回覆 因為未收到藍卡

王國長老

我朋友租土瓜湾都係二千八蚊(係一個单位o黎o架),二百零尺左右,有“車立”,不如你去地產問吓,急唔急o架,因為你咁様開T0PlC唔得o架,(犯法嘛)

民房

可借我老公唔鐘意果區

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.