自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:搶位成功個案

佢唔明係因為佢

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

佢一定唔會知道香港小朋友每年讀書,我哋納稅人比咗幾$養佢哋lor,佢班煌蟲比個一千幾百,都唔夠比老師一日人工:pppp:

伯爵府

開心吸收勳章 環保接龍勳章

只能證明到佢貢獻咗俾醫生咋嘛!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

:pppp::pppp:

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

回覆:搶位成功個案

大宅

veronica1210 發表於 13-11-26 09:00
(太陽報)
雙非家長羅太去年以二百多萬元購入上水一個單位,希望方便子女入學,她的大女今年於上水一間學校 ...

因為有病所以睇醫生~~~
哈哈哈哈哈哈哈~~~~~

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

佢地呢d自以為是, 唯我獨尊, 高高在上的心態

一早應該送返去火星
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

首頁

尾頁

跳至