想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

不敢相信BINGO了!

我今晚(day 31) 終於用萬仔驗孕棒,不到一分鐘就出現了一條深紅線!! 我到現在都不敢相信這件事, 可能我實在等太耐,一個又一個月的失望,都不敢相信自己還擁有生育能力。。

其實我上個月開始差不多每日都飲一包全脂奶,因為聽說高鈣低脂不好。 而且我並沒有以前那樣在意, do do 後都沒有想過會bingo,照飲凍飲,又在假期時去了大陸玩,直至day 26感到胸疼才想起可以用D仔玩下,結果連續幾日下線都越來越深,但D仔驗孕棒就一直驗不到。 直到今晚用萬仔就驗出了,我會儘快去看醫生證實一下。 Sisters, 放鬆真非常重要!

多謝各位關心我的姐妹: 韓太, Mrs. U, Miffymiffy, Cmsfish!!! Wish everyone bingo soon!!!

Best,
Sweetheartb

大宅

Re: 不敢相信BINGO了!

恭喜恭喜! 其實................... 我本來唔想講架,怕嘛... 但見你講左,我都講啦!!!!

我今朝day30 (cycle 25-27) 見溫度高企 (查實又唔係話好高:大概36.9) 用d仔check,見2條線,咪用d仔驗孕紙囉,又係咁! 咁我出動埋係萬x買的驗孕棒,淺色線oh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 我開心到喊............ 因為我舊年7月開工至今!!!!!!!!!!!!!!

好奇妙,我都唔敢信,明天會去睇醫生! 同你一樣,今個月我照上大陸旅行,朝食雪糕,仲勁玩wii tennis and boxing... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

複式洋房

恭喜你, 希望等緊Bingo既姊妹都好似你甘開心啦! 小心身體!

複式洋房

民房

複式洋房

恭喜恭喜!

複式洋房

sweetheartb,

看到你的文章真有一刻想喊,估不到你同我一樣真的BINGO了!好好好開心呀!

由尼一刻開始千期唔好做家務, 唔好大郁, 因為我早前唔識, 日日洗地依家作小產,好在早睇醫生,依家7days sick leave!

所以你雖然未confirm都早少少去睇醫生先,而且萬事小心呀!

大宅

謝謝!!! 等了大家的祝福成年啦!!!!!!!!!!!!!!

sweetheartb, 你m幾時day 1? 我用網check預產期係12月26日-- boxing day!!!!!!!!!! 拆禮物!!!!!!!!!!!!! 你check 下啦!!
http://www.dadupo.com.tw/3Dday-all.htm

子爵府

Vancouver,

I did the same thing as you! Mine is 1 Jan 2008!

Mrs. U,

I am super happy about this too! Hope that we can hold each other's hand & walk through these 8-9 months until we give birth to our healthy BBs!!!

Sweetheartb

複式洋房

vancouver,

haha~或者你唔知, 當日我同sweetheartb傾過,如果今個月大家一齊bingo會係同一日預產期, 你話幾Q呢?
所以我都係BOXING DAY呀!

sweetheartb,

好開心呀呵!?

複式洋房

下, sweetheartb,

點解既???
乜你唔係26/12咩?我唔係同一日黎m咩?唔通記錯左!
hehe!可能記錯左!
甘我咪應該係同vancour同一日?hahahaha~~~

子爵府

Vancouver,

I entered the date of the last day of march (25 mar), then it appeared 1 jan 2008 as the due date!

Vancouver, Mrs U, hope we can support each other during such meaningful period!

Best,
Sweetheartb

子爵府

Thank you all sisters & we are waiting for all of you to join our team! Don't give and remember, I have been waiting for 1.5 years!

Best,
Sweetheartb

別墅

恭喜恭喜!
I will add oil this month... hope will success this weekend... la

大宅

congradulations ^0^

生個肥肥白白嘅 BB

民房

congradulations

別墅

congraulation.

is it useful to drink 全脂奶? 是否牛奶公司or 維紀那些?

pls reply. Thanks.

sweetheartb 寫道:
我今晚(day 31) 終於用萬仔驗孕棒,不到一分鐘就出現了一條深紅線!! 我到現在都不敢相信這件事, 可能我實在等太耐,一個又一個月的失望,都不敢相信自己還擁有生育能力。。

其實我上個月開始差不多每日都飲一包全脂奶,因為聽說高鈣低脂不好。 而且我並沒有以前那樣在意, do do 後都沒有想過會bingo,照飲凍飲,又在假期時去了大陸玩,直至day 26感到胸疼才想起可以用D仔玩下,結果連續幾日下線都越來越深,但D仔驗孕棒就一直驗不到。 直到今晚用萬仔就驗出了,我會儘快去看醫生證實一下。 Sisters, 放鬆真非常重要!

多謝各位關心我的姐妹: 韓太, Mrs. U, Miffymiffy, Cmsfish!!! Wish everyone bingo soon!!!

Best,
http://lilypie.com][/url]

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

congradulations

大宅

congradulations [quote]

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜晒呀

你last m 25 Mar都驗到,我last m 18 Mar 前日驗都未驗到,到而家未有m,但個肚就呢幾日都有m feel,扯住扯住痛,唔知係谷m定bingo

sweetheartb 寫道:
Vancouver,

I entered the date of the last day of march (25 mar), then it appeared 1 jan 2008 as the due date!

Vancouver, Mrs U, hope we can support each other during such meaningful period!

Best,

首頁

尾頁

跳至