夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 衰坦白??

直頭白痴無腦.
[quote]
悶旦巴巴 寫道:
根本個男人個腦就生

複式洋房

bkfans 寫道:

呢d叫坦白咩? 呢d叫自私呀! ?-(

水晶宮

其實個男主角係咪想個老婆自己提出離婚呀? 咁既說話都講得出!
天空之城, 快樂之地

子爵府

今日佢老公打黎搵我, 仲叫我評下理, 我忍唔住話左佢, 話左成個鐘, 話佢憨居, 唔洗講0的咁0既野, 激親個老婆。佢就話: 唔通坦誠都有錯? 我話, 你可能好憎你老細, 但你對住佢都要恭恭敬敬, 因為你仲想打呢份工。除非你博炒, 就可以日日黑口黑面。而家你都諗住同個老婆過世, 就唔好講/做0的令佢難過0既事。坦誠冇唔0岩, 但咁講野太低能。 就算只係你個同事問你今日著得好唔好睇, 你覺得幾核突都好, 禮貌上都會話: 幾好丫。
佢好似明0的唔明0的, 淨係問我, 話唔明點解坦白都惹禍.....
真係好豬.....
不過, 佢都肯去(乙水)番個老婆, 叫我教佢。我教佢講: 諗深一層以前係好中意果個, 但係世事難料, 真係一齊0既話相處落可能唔係果回事0既。過去0既都過去左, 而家呢一刻先最緊要, 我應該好好珍惜你0既, 對唔住hurt到你, 我冇心0架。(我叫佢一定要講對唔住)
之後我個朋友好開心打番比我, 我掩住半邊咀笑..... 不過我朋友好小心眼, 佢話老公講到好生硬...... 我就話: 佢份人咁憨直, 講呢0的野緊係生硬啦。好彩都過到骨.....

老虎囡2010年2月10日於嘉諾撒出世喇, 早過預產11日~ 重6.71磅

禁止訪問

複式洋房

bkfans 寫道:
你應該問下佢, 如果老婆同佢講, 生命中既男人, 最愛都係阿ex, 好懷念佢既床上功夫............(下刪十萬字既長細形容啦). 如果阿ex返轉頭搵佢再一夜纏綿下, 老婆心裏面都係十萬過願意, 但"道德也好, 命運也好", 既然嫁左佢咯, 當自己守生寡都會同佢過埋下半世.

佢老婆咁"坦白", 佢係咪都好欣賞呀?

正一人頭豬腦. 唔怪之得佢俾人飛啦

正~~~~~~~~~bkfans好型呀~~!!!講得好有feel呀~~呀
我愛鱆魚&小b~

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

哎呀,你唔想听真說話就咪鬼問啦。。。仲問得咁詳細,啲男人好鬼蠢嫁,得唔到嘅野永遠都係最好嘅。
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

別墅

bkfans 寫道:
你應該問下佢, 如果老婆同佢講, 生命中既男人, 最愛都係阿ex, 好懷念佢既床上功夫............(下刪十萬字既長細形容啦). 如果阿ex返轉頭搵佢再一夜纏綿下, 老婆心裏面都係十萬過願意, 但"道德也好, 命運也好", 既然嫁左佢咯, 當自己守生寡都會同佢過埋下半世.

佢老婆咁"坦白", 佢係咪都好欣賞呀?

正一人頭豬腦. 唔怪之得佢俾人飛啦

句句到肉!一個字-->掂!
洛威拿BB等有心人收養 :adore:

首頁

尾頁

跳至