意見反饋
義工

產前產後 今日: 4|主題: 240807

請問O向何文田附近住, 應該去邊間政府醫院登記

民房

國民生產總值:36

請問O向何文田附近住, 應該去邊間政府醫院登記

如題

複式洋房

國民生產總值:101

Re: 請問O向何文田附近住, 應該去邊間政府醫院登記

QE

如果妳想去廣華登記就要用其他住地,(例如:荃灣、葵涌、深井、長沙灣等) 因為已經分哂區。

大宅

國民生產總值:2300

荃灣、葵涌果 d 唔係要去瑪嘉烈咩

民房

唔該晒~ 分晒區? 我點先查到自己歸於邊區醫院?

我係第一胎, 乜都唔識, 真係好煩 :-(

請問去 e 院登記係咪要帶乜野? 要住址證明嗎?

複式洋房

國民生產總值:101

如果住何文田就去QE登記,因為我都係住何文田,但我就用我朋友深井個地址登記响廣華生,因為我覺得廣華好D。
妳有冇話想去邊間生呀?我只有廣華個產科電話(TEL:3517 2501)希望幫到妳。
我之前去E院登記就唔雖要住址證明,妳只要帶埋C+E生比妳o既懷孕証明去填Form登記就OK。(如果妳有响C+E生度照過超聲波就常帶埋張相去啦,因為姑娘有問我囉嚟copy,重有封懷孕証明要自行copy留底或比公司咖)

大宅

國民生產總值:2095

好媽媽勳章

我上個月先o向QE生o左, 但係我都係登記深井o既地址

民房

多謝咁多位mami 回覆..

特別多謝貓貓BB ..我都係想o向廣華生...好彩有妳解答我問題...唔該晒

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.