意見反饋
義工
[2006年] bb "鈎"牙仔??

民房

國民生產總值:84

bb "鈎"牙仔??

各位0612的寶寶媽咪, 你地bb有無開始"鈎"牙仔的漬像, 我個bb成日放兩隻手指公入口咬, 仲"呵"d好臭既"55"呀. 我有無咩可以做架, 好唔好比牙仔餅比食?

大宅

國民生產總值:2645

Re: bb "鈎"牙仔??

我個仔已經出左牙仔啦, 講起真係佢D CC好勁臭喎

我買左個牙膠俾佢, 不過佢未識攞住黎咬, 都係咬手指多

大宅

國民生產總值:4288

我個仔都係甘, 仲1日痾左5次, 今日帶左佢看醫生, 醫生佢係腸胃炎, 而家要食藥.

我同事同奶奶都覺係似"鈎"牙仔, 因為D屎屎好臭, 好細粒同好爛.

佢都有不停甘食隻手指公, 佢食到嘟嘟聲添.
分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

男爵府

國民生產總值:6229

"鈎"牙仔 will have 臭屎屎?????

my bb has very 臭 gas ar.... a few times we thought he was 屎屎... but when we change the diaper.. it wasn't!!

he always put his 手指 into his mouth ar... I bought hime the chewing toys.. but chew ha chew ha.. he still turn to his hand~

別墅

國民生產總值:746

真係咁架咩... 我都發覺阿女開始"鈎"牙仔, 我幫佢洗口時摸到佢牙肉有啲硬硬地, 同埋呢排d 55 都臭臭地

民房

國民生產總值:84

阿b 呢幾日好左d, 無呵得咁勁, 我媽咪比左d肥仔水佢食, 佢呵個幾日, 個pat pat都紅晒, 心痛死啦, 我媽咪又將d六一散加爽身粉比佢用, 又幾好喎.

別墅

國民生產總值:619

hellokitty1011 寫道:
我個仔都係甘, 仲1日痾左5次, 今日帶左佢看醫生, 醫生佢係腸胃炎, 而家要食藥.

我同事同奶奶都覺係似"鈎"牙仔, 因為D屎屎好臭, 好細粒同好爛.

佢都有不停甘食隻手指公, 佢食到嘟嘟聲添.

我b女都腸胃炎痾左20日啦, 都仲未好翻 . :-( 嘜d屎臭係"鈎"牙仔咩? b女e+都係好臭喎

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.