潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: jshoppers

FOC

兩個價錢視乎你要個size,因去到大碼就會貴個價錢啦..你睇番佢"確認存貨、售價"就見到架啦!!

大宅

mickey24,

Thank you

大宅

KiuKiu-Mama 寫道:
Me too!No discount wo!
我30/5 落order昨天8/6收到貨, 全部oringinal price 無 discount wo!點解有d order會有半價?我也好唔明!

我5月尾訂貨,4/6收到貨~無discount!
之後4/6同5/6訂貨,14/6、15/6收到貨~有discount,仲係半價添!!!

(但全部e-mail比我張單都係原價!係最尾2次訂貨張收貨單既價錢平左一半,我先知半價左!不過佢張單又無打住話有discount喎)

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

我想訂呀, 如果有 平shipping 記住提我呀!

梁媽媽

民房

Re: jshoppers invoice

Oh, the invoice is displayed at half price for custom clearance only. It does not mean it charge you half price. Log in and check your account!

珍珠宮

好媽媽勳章

而家7月訂貨,運費有平呀!~買1-12999 就900yen 咋!~ 13000-200000 就1200yen ,

大宅

我未訂過,我都想買,請問點樣訂購,邊個可以幫我訂.唔該!!

洋房

我訂過好多次jshoppers, bb衫, 大人衫都有買過, 間唔中會有幾日免運費的, 到時就會有好多人落訂, 平時訂就會夾埋d朋友share返運費囉, bb衫好靚, 大人衫就一時時, 價錢平果d用料麻麻地.. :cry:

侯爵府

我想問下, credit card比錢, 咁每間銀行收的charge邊間會最抵

男爵府

想問

我今天收到JSHOPPERS的衫,張INVOICE裡面價錢全部都是
半價,請問是否真的半價?但我收到的E-MAIL是正價,有無人知
道是否半價?

複式洋房

我 28/06 訂嘅,今日 04/07 收到,但點解佢嚟嗰張單同佢 email confirm 嗰張單嘅銀碼會唔同嘅,咁有冇人知 credit card 過數係跟佢嚟嗰張單過吖,定還是跟 email confirm 嗰張單過嫁!

子爵府

原文章由 小王子小公主 於 07-7-1 14:51 發表
我未訂過,我都想買,請問點樣訂購,邊個可以幫我訂.唔該!!

好易架咋...首先登記做會員,然後去簡衫,之後填寫你想送上的地址,臨送前會Send e-mail俾你先,跟住一兩日就收到貨架啦,我自己訂了幾次,信用咭個邊無收我收續費喎....現在的運費貴呀...暫時都唔訂住,佢有時會有幾天免運費,到時訂重抵不過...到時你要既碼可能無囉....所以每天上一上去睇,就好一點!!!唔明白再問我啦...我識答的話呀....

大宅

hi,
anyone group order in these 2 days?? Free shipping if order for more than 10,000 yen from 10-12 July ar!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有無人訂過呢個薯片機?

http://hk.myblog.yahoo.com/jhouse2728/article?mid=107&fid=-1&action=prev

子爵府

點解我今天收到貨,單上面的真show個價錢係網上見到既半價??唔知道真係銀行會跟佢單上的價錢折回港元呢??係就好啦....半價喎....:lol: :lol: 你地有無咁既情況出現呀....而銀行月結單真的跟佢張單價錢嗎?-( ?-( ?-(

大宅

畀面勳章

~關於Invoice半價問題~

我send e-mail問佢地,以下係佢的答覆!

Dear Customer

Thank you very much for shopping at jshoppers.com.

到目前為止,附在郵包內一同寄送的INVOICE將取消,不再寄送。關於寄送商品的明細內容,請登入我們網站,點選〔訂購紀錄〕→在〔Order
History〕頁面進行確認。
外包裝內的INVOICE為半價INVOICE,金額將按照顧客訂購紀錄中的實際購買金額請款。
給您帶來困擾,敬請諒解。

Thank you very much for your kind attention.

Should you have any further inquiry, please do not hesitate to contact us.

Kind Regards,
jshoppers.com Customer Service
mailto:[email protected]
http://www.jshoppers.com

[ 本文章最後由 kiki612 於 07-7-19 12:48 編輯 ]

洋房

原文章由 kiki612 於 07-7-19 12:43 發表
我send e-mail問佢地,以下係佢的答覆!

Dear Customer

Thank you very much for shopping at jshoppers.com.

到目前為止,附在郵包內一同寄送的INVOICE將取消,不再寄送。關於寄送商品的明細內 ...

哈哈~~~我就知佢點解啦.
係咪好奇怪點解有o的媽咪有, 有o的媽咪冇? 咪就係佢o的職員唔記得抽起張單, 寄埋比妳之媽~~~
其實妳地同jshopper訂既野, 係日本 nissen 之前做緊大減價, jshopper 攞減價貨用正貨賣比妳地, 妳地收到個張半價單, 其實係nissen bill比 jshoppers, 唔係bill 比妳地, 唔好咁開心住亞.

乜妳唔覺佢封e-mail回覆迴避緊妳既問題 由頭到尾都冇解釋張單既來源,淨係話張單以後取消唔再寄出, 叫妳上佢個網check 佢自已比妳張單先真lor. 明未.....

複式洋房

好呀!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 yinyung 於 07-7-21 01:28 發表

大家好呀,

我想問我係jshoppers 既價錢個度只睇到日元同埋台幣, 點樣先睇到港幣架? 唔該晒!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

首頁

尾頁

跳至