美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

黑人頭 got2b -- 頭髪用品

超好用噢, 我用緊支曲髪噴油, 好澤好滑, 重keep到個鬈曲度... 有時吾想用曲髪cream ,咪用下佢囉.
值得推介給各位 mummy

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 黑人頭 got2b -- 頭髪用品

thx!try try sin

複式洋房

Where could I find this product?

複式洋房

我係旺角新之城2樓買的.. 個間頭髮舖好多野買.. 吾貴, 重有好多家庭裝既野,

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

thx [quote]
pyau2004 寫道:
我係旺角新之城2樓買的.. 個間頭髮舖好多野買.. 吾貴, 重有好多家庭裝既野,

複式洋房

複式洋房

pyau2004,

Thanks a lot!

JanWong

[quote]
pyau2004 寫道:

大宅

got2b d用品我都用左耐喇...佢d野好多買髮型用品既地方都有得買架,佐敦道廟街個頭、灣仔同埋銅鑼灣d舖都有架,大家格下價先買呀

民房

got2b我一直都有用開因為都真係幾好用,新之城間鋪我都有幫襯過,入面d貨都好多好整,都算係一個好選擇,個人認為啦廟術雖然話有好多選擇但要專登買護髮用品而去廟街,我自己一定唔會(可能因為我自己覺得廟街無野行),況且旺角經常會去,新之城間鋪d價錢都好合理丫!個人就覺得值得一去嘅!

首頁

尾頁

跳至