想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

大家幫下手...唔識計

hi 各位姐妹,
我上一次m係 1 APR, 大概cycle 28-30, 無用過d仔亦無check體溫, 到目前為止都有do do 左四至五次! 咁我想知如果我用d仔, 應該幾時開始check同埋係咪日要連續check幾日既呢?
thx!
我們這一家

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 大家幫下手...唔識計

你cycle 28日, 應該係 11 APR 開始check, 連續 3-5日check 或直至測到有下深粗線.

大宅

咁今個月可以check嘛?
我們這一家

侯爵府

你day 1 係 4月1日, day 11就係 4月11日 已經過左喇!! 如果今個月無中, 下次m應該就係 4月28日 - 5月1日(因你 cycle 28-31日). 如果4月28日里, 就應該係5月8日開始用 david check 排卵. 如果5月1日先里m, o甘就應該係 5月10日用 david check. 安全起見, 5月8日就 check 喇!!

不過希望你今個月就bingo, 下個月唔洗 check!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你都差唔多 到派彩時間 不如等下先啦

你要check 既話都係睇下係咪bingo 者~ :mrgreen:

大宅

唔該哂,jjwmkk同miffy miffy...

話時話, 我今朝有d唔舒服, 口淡淡, 條腰好攰, 下巴同額頭生暗蒼,仲生埋飛滋.. 基本上如果我M到的話都會生暗蒼, 但就今朝仲無乜謂口, 幾條腸粉都食唔哂...
咁我都無咩可以做到, 唯有等派彩啦..
我們這一家

大宅

咁如果我1/5都無黎m, 咁我應該幾時check有冇bingo呢?
我們這一家

瑪瑙宮

1/5 就可以

洋房

我想問下我幾個月都唔得,咁我29/4 day1咁跟住應該幾多號排卵日ar???

首頁

尾頁

跳至