嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

[學步寶寶]在萬寧退貨

我前幾日在萬寧買左包[學步寶寶], 未開過, 收據仲係度, 之後先知原來質地差左, 又冇原產地, 我想拎返去萬寧退貨, 你地知唔知係咪唔可以退現金? 一定要換貨架? 如果換貨, 係咪換另一牌子都得, 我想換pull up.

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

子爵府

Re: [學步寶寶]在萬寧退貨

只要有單,未開就可以退錢都得架! 因為我都試過。
可樂皓皓 寫道:
我前幾日在萬寧買左包[學步寶寶], 未開過, 收據仲係度, 之後先知原來質地差左, 又冇原產地, 我想拎返去萬寧退貨, 你地知唔知係咪唔可以退現金? 一定要換貨架? 如果換貨, 係咪換另一牌子都得, 我想換pull up.

伯爵府

THX~

咁去退時, 同收銀姐姐講咩理由呀??

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

男爵府

我昨天打去問pampers customer service hotline , 她說輕鬆穿和學步寶寶是原全一樣的(包括質地, cutting, 原產地:日本製), 只是包裝和名字改成學步寶寶.
而特級綿柔nb 和 S size都原產地:日本製.
而特級綿柔M size以上原產地就會是:中國, 泰國, 馬來西亞的東南亞國家, 而且cutting和質地都改了.

公爵府

親子王國15週年勳章

只要有收據, 退錢換貨都得, 去唔同shop都得, 我個fd開過都換到.

複式洋房

聽完d mami話新裝黃色細碼轉左包裝有漏尿, 買左都唔敢用.今次Pampers真係唔衰

公爵府

真係想試下點差法

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

得架~
因為阿仔果時食糊仔,我就買左can嘉寶,點知阿仔食左出粒粒咁我就即刻伶去問下有冇得退貨囉~
佢地會問我點解要退貨呢?我話我個b食左出粒粒...我驚繼續食會出事喎...不如你幫我同佢地反映下啦順便~
咁之後佢都話...咁牙...ok啦,退比你~有單就ok~

禁止訪問

公爵府

親子王國15週年勳章

學習褲本應就係等bb識表示自己去厠所, 方便自己除片時著, 但依家好多mami包括我在內都會好早就比bb用(約9個月), 通常係出街方便換, 因為到佢地大個咗換親片就4圍典又唔肯訓響度比你換片, 就會用學習褲, 但響屋企就用番片片

bearbear325 寫道:
其實應該幾時轉用學習褲, 我阿仔都開始大個, 你地幾時開始用嫁? 咁PULL-UPS 好D 定係PAMPERS 好D 呀?[quote]
可樂皓皓 寫道:
[/quote]

男爵府

換貨退錢都得,唔需要理由,就算你係買左唔中意,又或者開過,佢都會換俾你,只要有單同未過十四日就ok!! but,轉頭會唔會俾人咀咒你就另一回事!!

首頁

尾頁

跳至