論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

新工人到左啦

She is arrive la. So far, she is very gd, polite, work hard and fast. 聼話,叫佢點都聽,so far有稱無彈,but needs to 再觀察下先
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

民房

Re: 新工人到左啦

唔好咁快開心啦, 好多時係做俾你睇, 唔好對佢咁lose呀, 真係要睇多d時間! good luck!

大宅

三個月後會現形

也希望你有個好幫手的工人.

子爵府

係呀,我都知,唔知大約要睇幾耐 ?-(

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

恭喜你!我覺得一般1個月就會看到了。如果真係要看3個月先現形,咁個工人一定超級聰明。

大宅

唔好咁快咁開心住。我兩個工人頭一個星期都好ok, 點知你唔係屋企, 你叫佢做既野佢表面做左, 但實質係無做既。

第一個, 叫佢洗完d 奶粉格, 跟住用tissue抹乾, 點知佢唔同你洗, 只係用條kitchen布同你抹, 跟手又倒返d 奶粉入去。
睇唔到你係唔知既, 我都唔知架, 不過係阿媽唔覺意見到話我知咋麻。

第二個, 依家個個, 講極都唔聽, 成日亂用d 布。 快快手手做埋d 野就算, 表面好乾淨, 但實質d corner 係好多塵。

珍珠宮

同她多d接觸傾計反應, 和留意她做完的工作,番睇. 咪知她堅定流. ?-( 最後希望你搵到

首頁

尾頁

跳至