意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 118|主題: 127110

個衰bun1次又1次偷$$...................

民房

國民生產總值:69

個衰bun1次又1次偷$$...................

佢個膽真係好大 chair:, 1次又1次 , 但又唔可以話佢因為已經準備抄佢&change新bunbun, 但新bun仲未批visa, 佢又幫我照顧個女, 我又無人可以 照顧個女, 點解d工人係hk做工唔好好真惜成日做d野付到我地咁

大宅

國民生產總值:4096

Re: 個衰bun1次又1次偷$$...................

你有無証據呀?收起d証據等你抄佢時一次過扣返

子爵府

國民生產總值:10622

醒目開學勳章

Re: 個衰bun1次又1次偷$$...................

有無諗過機會係你比佢偷?快D鎖起貴重物品,銀包要跟身,一返家就連袋鎖,捱埋呢段時間,再掃把佢出門口,最緊要玩Q佢話錄起佢偷錢,叫佢唔好走去勞工處玩你,唔係就報警拉Q佢。

民房

國民生產總值:69

$$邊度會有証明wor.......但我知佢total偷左我幾多元$$,if 抄佢真的可以問佢攞番?怕唔怕佢告我?

民房

國民生產總值:129

你試吓用cam錄低佢嘅罪行,到炒佢嘅時候,如有証據的話,
連炒佢嘅代通知金、機票等等都可以慳番,
重要同佢講話要報警,
通知埋Immigration佢嘅罪行,

大宅

國民生產總值:4007

我記得之前有個bk mum 都有用cam錄低bun bun嘅罪行,但好似都係好難告得佢地入, 因為好似要佢地有對住個鏡頭才可以 . 不過你都可以抄低銀紙number和做d記號會好d的.
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.