意見反饋
義工

自由講場 今日: 496|主題: 1005131

∼台劇粉絲∼

子爵府

國民生產總值:10157

2018勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

∼台劇粉絲∼

好最近睇左幾套台劇,覺得好好睇。
唔知有志同道合既人一齊傾下呢 :lol:

我已經睇左:

花樣少年少女
愛情魔髮師
剪刀、石頭、布
王子變青蛙
惡作劇之吻
惡魔在身邊
終極一班

到現時覺得最好睇既係"終極一班"...希望”終極一家”會快D出啦!!

大宅

國民生產總值:1166

Re: ∼台劇粉絲∼

I watched 花樣少年少女 only. I really like Ella & 吳尊! Very funny 劇集 !
:-D :-D :-D

子爵府

2018勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tungtung125

”花樣少年少女”都係拍緊續集呀

男爵府

國民生產總值:8159

還有一套很好看的就是"微笑pasta", 全力推薦, 它是台灣2006年度收視冠軍, 包保你一邊看一邊笑, 輕輕鬆鬆, 甜甜蜜蜜, 消暑減壓良品

禁止訪問

國民生產總值:2149

版主

國民生產總值:28156

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

http://www.settv.com.tw/metro/m102/

由張棟樑,王心淩,GINO,小喬 主演
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

子爵府

del.

子爵府

聽講"天國的嫁衣"都好好睇

有冇人已經睇左俾d意見呀?

公爵府

國民生產總值:29066

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

只未看過"終極一班" 誰是男女主角?
twc729 寫道:
好最近睇左幾套台劇,覺得好好睇。
唔知有志同道合既人一齊傾下呢 :lol:

我已經睇左:

花樣少年少女
愛情魔髮師
剪刀、石頭、布
王子變青蛙
惡作劇之吻
惡魔在身邊
終極一班

到現時覺得最好睇既係"終極一班"...希望”終極一家”會快D出啦!!

公爵府

國民生產總值:29066

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

也未看過微笑pasta這套戲, 收視冠軍真的應該一看, 但張棟樑沒有Gino靚仔, 也不明白王心凌口大又作狀, 有些角度似陳松齡, 點解0係台灣0甘紅, 小喬0甘靚又偏偏唔擔正
貓大姐 寫道:
http://www.settv.com.tw/metro/m102/

由張棟樑,王心淩,GINO,小喬 主演

男爵府

國民生產總值:8159

這也是我看片頭時的睇法, 不過看完後你會改觀

子爵府

Ryanma

"終極一班"男主角係"飛輪海"
女主角我就唔知喇......

大宅

國民生產總值:1166

twc729,

終極一班, 好唔好睇? 吳尊係咪佔好少戲份 ? I love 吳尊 very much !!

twc729 寫道:
Ryanma

:-D :-D :-D

子爵府

tungtung125

終極一班, 我覺得好睇, 不過唔係講愛情, 但係好多位我都覺得好攪笑。

吳尊0係終極一班入面係佔好少戲份。

如果你鍾意吳尊,可以睇"東方茱麗葉"同"花樣少年少女"
依2套佢都係做男主角

tungtung125 寫道:
twc729,

終極一班, 好唔好睇? 吳尊係咪佔好少戲份 ? I love 吳尊 very much !!

[quote]
twc729 寫道:
Ryanma

[/quote]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.